Varmi bir değişiklik ?
6632 SAYİLİ SERMAYE PİYASASİ KANUNU
Genel kurul toplantılarına ilişkin esaslar
MADDE 29 - (1) Halka açık ortaklıklar genel kurullarını toplantıya esas sözleşmede gösterilen şekilde, ortaklığın internet sitesi ve KAP ile kurulca belirlenen diğer yerlerde yayımlanan ilanla çağırmak zorundadırlar. Bu çağrı, toplantı günleri hariç olmak üzere, toplantı tarihinden en az uç hafta önce yapılır. Bu firmaya ilişkin usul ve esaslar kurulca belirlenir.
O zaman bu durumda halka açık şirketler için 6362 sayılı kanunda belirtilen 3 haftalık süreye riayet edilmesi gerekir.TTK her ne kadar 2 hafta dese de,halka açık şirketlerin en az 3 hafta önceden ticaret siciline kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Bu durumda genel kurul haziranın ilk haftasına sarkar sanırım.Yani yeni ilan tarihi alınacak+3 hafta geçecek.
Artik bende dayanamadım saydirdim.
Her şeyi biliyoruz takip ediyoruz ama biz burada koca koca adamlar olarak 21 günlük sureyi hesaplayıp tutturamadik diyorsunuz yani... Bizlerde sizlerden firmayı toparlayıp ayağa Kaldirmanizi bekliyoruz...
21 günlük sureyi tutturamiyorsaniz o koltukları bırakıp gidin bence, belki daha iyi yapacak birileri gelir de bizde kurtuluruz sizde kurtulursunuz bu girdaptan...
Armut pazarlama dagitim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar amatörce hareket ermemeliler. Acaba bu işin de arkasında farklı bir olay mı var?
Haziranın ilk haftası en iyi ihtimal sonrası paşaların keyfine kalmış.
Yılın ilk yarısı bitmiş olacak ama ne yeni iş anlaşmaları ne malî yapıda değişiklik olmuş olacak...
Kısa vadede bu hisseden bir cacık olmayacak benim bunlara güvenim yok...
Genel kurul yapılsın aradan bir süre daha geçmesini beklerim hala hisse fiyatına baskı uygular hareket etmezse ben de cidden peyder pey satarım...
Bence bilinçli yapıyorlar.... İlaç etki/yanetki meselesi ..... Kâğıt iyice sikişti artik uzlaşma kaç su anda birşeyler olacak artik bence...