Riski alan ya kazanacak ya kaybedecek ama kazanacağı kaybedeceğinden fazla olacak .:))))))))))
Printable View
Riski alan ya kazanacak ya kaybedecek ama kazanacağı kaybedeceğinden fazla olacak .:))))))))))
yabancı satışı devam ettikçe düşecektir biraz daha bence, ama bu seviyelerden kademeli alım yapıyorum ben..bakalım görelimm:yahoo::whistling:
Allahın belası psikopat manyak kağıdı. Bugün bile düşüyor. Bırakın insanları rezil ettiğini bugün bile düşerek tüm yatırımcılarıyla alay eden rezil insanlar ordusu. Siz mi kulüp yönetiyorsunuz? Yuva bozanın yuvası olur mu? Sanmayın ki sizin yüzünüz gülecek. Bunca beddua varken üzerinizde. Bu hafta lige yeniden tutunmuş hala düşüyor. Geçen pazartesi gs kaybetti bjk kazandı düştü. Bu hafta başakşehir kaybetti bjk kazandı düştü. Ne olacak ta çıkacaksın sen pislik kağıt. inşallah ligi 4. bitirirsin. Hiç kimse umutlanmasın bu pislikler başta olduğu sürece şampiyon da olsa yükseltmeyecekler. Adım gibi eminim. İnşallah fener veya gs şampiyon olur. Bunlara yar olmaz.
Bu hafta sonunu en rahat geçirecek olan takımın beşiktaşın olacağını düşünüyorum. Kendi evinde malatya ile oynuyor. Ligin ortasında olan bir takım ve hedefsiz. Kendi sahamızda olmanın avantajı ile %90 alırız. Galatasaray alanyaspor ile oynuyor deplasman ve düşme potasında olan bir takım. Fener bahçe antalyaspor ile oynuyor düşme potasında fenere çelme takabilecek bir takım. Başakşehir kayserispor ile oynuyor geçtiğimiz haftaki gençler birliği galibiyeti ile avrupa kupalarına katılma şansları yeniden arttı ve bunun için mücadele edecekler. Başakşehşrin bu hafta gs yenilgisinden sonra biraz motivasyonları kırılmış olmalı. Gs maçına kadar diğer takımlarla arayı açmak veya gs nin puan kaybetmesi olası. İns senaryo bu şekilde gerçekleşir. Saygılarımla..
Sayın kopuk emeğinize sağlık.Ek olarak Gsaray-Akhisar...Fenerbahçe- Beşiktaş kupa maçları var Takımlar yanılmıyorsam 3 gün sonrada lig de maçları var.Yorgunluk,cezalı ve sakat oyuncular takip edilirse iyi olur.YTD
Böyle kağıtları temizlemeleri lazım piyasadan bistten soğuttu milleti oda bilio yukseltse eline alıcak mali satan bi daha uramicak
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim. Bu yıl boyu bu şartlar altında düşmesi inanılmaz. İnsan soruyor yüksekmesi hatta düşmemesi için daha ne olmalı. Sağ gösterip sol vurma derdindeler sanırım. Rakam veremem ama çok çok kötü bir durum yoksa maddi olarak hisselerinize sahip çıkınız lütfen. İnşAllah da kimsenin mecburiyeti yoktur satmak için
Pasta varmı
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.