bu arada damadın kayın babacıgının yanında eskisi kadar yılık durmadıgı sıkıntılı bir surat ifadeside gözümden kaçmadı
sanki bunun gevşek vidalarını sıkmışlar
Printable View
bu arada damadın kayın babacıgının yanında eskisi kadar yılık durmadıgı sıkıntılı bir surat ifadeside gözümden kaçmadı
sanki bunun gevşek vidalarını sıkmışlar
https://resmim.net/f/zqJb2p.png
ABD Başkanı Trump'tan tarihi sözler: Obama adil davranmadı, Erdoğan'ın suçu yok...
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son...u-yok-41258756
saygılar/başarılar
Pazartesi dolar aşağı borsa yukarı olur. Bu iş psikojidir kimse fazla irdelemez gösterilene duyduğuna inanır genel olarak bizim insanımız.
Ancak risklerde hiç bir değişiklik yok, füzeler 2 haftaya gelecekse bu işin sonu karakolda biter.
Arkadaşlar
Hata yaptığınızı/yanıldığınızı kabul etmek de bir ERDEMDİR....
Ben dahil,hepimiz 1 Temmuz da yaptırımlar geliyor havasındaydık....
YA-NIL-DIK....
Bundan sonra yaptırım olur olmaz o ayrı konu...(sarı kafaya güvenmem ben)
İstanbul seçimlerine giderken,1 Temmuz da yaptırımlar beklerken borsa 83-96 hareketi,dolar/tl 6,07 -5,79 hareketi yaptı çünkü bizim bugün gördüğümüzü/anladığımızı piyasa bizden çok önce gördü ve anladı ve gereğini yaptı
Bizde hareketin arkasından mal gibi baka kaldık...
Söylediğimiz bu
Hangi kısmı anlaşılmak da zorlanılıyor?
saygılar/başarılar
look at these people and see, look at them. they are so easy to deal with!"
"there is no holywood set where you could put this people and ??????"
dalga geçilmiş bence..
ekşi de söyle bişiye de rastladım..
şunları da demiştir:
"cumhurbaşkanı erdoğan, rahip brunson'ı geri verdi. kimse geri alamamıştı. başkan obama geri alabildi mi?"
"dürüst olmak gerekirse erdoğan kürtlerle büyük bir sorunu var, onları ortadan kaldırmak istedi ve 65 bin kişilik bir ordusu var sınırda. bize ışid’le mücadelede yardım eden kürtleri ortadan kaldırmak istedi. halifeliğin sonunu getirdik, yüzde 100’ünü bitirdik. kendisini aradım ve bunu yapmamasını istedim. sanırım doğal düşmanlar erdoğan veya türkiye ve kürtler. ama yapmadı, askerleri sıraya dizilmiş ve bize yardım eden kürtleri yok etmek için hazır bekliyordu. ama dedim ki ‘bunu yapamazsın, bunu yapamazsın’. ve yapmadı."
böyle bi ifadesi var mı..
bizim kilerin çevirisi çok yanlış...deal with de çevirmen bir an duraksadı ne diyeceğini şaşırdı..
hollywood set diyor..
film seti yani..
hollywood u coğrafya olarak da kullanmıyor..
:)
Bu basın toplantısında söylenenler için büyük ihtimal beyaz saraydan bir düzeltme gelecektir.