TCD hisse oranı son 4 gündür % 80'in üzerinde, yani tebliğe göre hisse yoğun fon kategorisinde ve stopajdan muaf olması lazım. Muaf olabilmesi için isim değişikliği gerekli mi acaba ?
Bildirim yapmaları lazım, ancak şuan yapılan yanlış gibi aramak lazım bir ne yapıyor bunlar.
13-09-2019, 09:14
John Dutton
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
En son dağılımda aşağıdakiler vardı. Dün %0.7 değer artışı gözüküyordu. Birgün önceki değere göre düzeltme yapmıştım.
Büyük çoğunluğu bi kaçı hariç büyük tanınmış derinliği olan hisseler tcdd nn tam tersi de denilebilir
13-09-2019, 09:15
Maydonozcu Kamil
Alıntı:
Originally Posted by John Dutton
Hisse fonlar alayı eksi yapmış gibi dün borsa ufakta olsa prim yaparken demek sert dalgalanmada al satta çarpıldılar
ADP full banka yoğun fon üstadım. Hangi eksi onu anlamadım. Son 10 günlük getirisi % 9.67. Senin de gözler benim gibi anlaşıldı. :)
13-09-2019, 09:16
John Dutton
Alıntı:
Originally Posted by Maydonozcu Kamil
TCD hisse oranı son 4 gündür % 80'in üzerinde, yani tebliğe göre hisse yoğun fon kategorisinde ve stopajdan muaf olması lazım. Muaf olabilmesi için isim değişikliği gerekli mi acaba ?
aynen öyle geçen yazmıştım birde stopaj mı ödenecek yüksek risk seviyesine sahip hisse yoğun fona
13-09-2019, 09:17
Maydonozcu Kamil
Alıntı:
Originally Posted by NewsTR
Bildirim yapmaları lazım, ancak şuan yapılan yanlış gibi aramak lazım bir ne yapıyor bunlar.
Yok, şunu demek istiyorum an itibariyle işlem yapanlardan stopaj kesintisi var mı ?
13-09-2019, 09:18
NewsTR
Alıntı:
Yok, şunu demek istiyorum an itibariyle işlem yapanlardan stopaj kesintisi var mı ?
Satış yapan varsa belli olur, varmı satış yapan bugün?
13-09-2019, 09:18
John Dutton
Alıntı:
ADP full banka yoğun fon üstadım. Hangi eksi onu anlamadım. Son 10 günlük getirisi % 9.67. Senin de gözler benim gibi anlaşıldı. :)
kırmızıları gördüm eksi diye ondandır bişey yazmayınca banka bıst holding vb ana kağıtları olan fonlar daha tahmin edilebilir
13-09-2019, 09:20
John Dutton
Alıntı:
yüzde 80 üzeri hisse taşıyan fonlardan stopaj kesilmiyorsa bunu bildirmeleri gerekmez mi ya da böyle kalsın yarın öbür gün zaten 50 60 70 ineriz mi diyorlar o yüzden değişken iyi hesabı