Analiz analizdir.
Isabetsizse 1 sevap, isabetliyse 2 sevap....
Analitik düşünmeyi öğrenmemiz lazım bea...!
Printable View
Reis MBS nin kellesini istiyor abi...Kaçıkçı olayının ilk günlerinde yazmıştık bunları...BAE ve Mısırdaki şapşallarla beraber "Türkiye ile gerekirse savaşırız" demişti bu zırtapoz ve Erdoğan hodri meydan dedi...WW1 öncesi durumlar valla...Prens ölür ortalık karışır...Mı lan yoksam...Aha babaan şarap çömleene !...Alıntı:
Kaşıkçı için Ankara'ya gelen Mekke Valisi Faysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türkiye'ye yatırım yapma ve silah alma' teklifi sunmuş.
Erdoğan, Faysal'ın sözünü keserek, "Bana rüşvet mi teklif ediyorsunuz" yanıtını vermiş ve 15 dakikalık ses kaydını dinletmiş
https://emlakkulisi.com/suudi-prens-...satiyor/569853
Mesela bu adam bu paraları nereye götürecek diye sormak günah mıdır abi ?...Sonuçta TR den çıkarmı lan bu para biz fellik fellik dolar ararkene...Sıkar biraz...Bugüne bugün CIA Başkanına görüntü izlettirmiş memleketiz a.q. boru mu lem...Eskiden onlar bize izlettirirdi hatırlatırım...
Mesaja bak...Koy köşeye 10 yıl sonra gel oku...:rules:
abi, şimdi nerde mantar kagıt var onu alıyoz ya
gittim aile hekimine
anlattım durumu,aldım reçeteyi gittim eczaneye
antibiyonik ilaç yazmış
yaw ilaci aldım kutu minnacık
üç dane ilac var içinde
gittim yaw dedim hoca
bunları yalıcaz mı didim
neye ki didi
dedim çabuk bitmesin deye
yoh dedi teknoloji çok değişti
o kadar artık yetiyo
birini içtim
biri ayvanın
birini de saksıya diktim
anlıcagınız yakında seri üretim
yırtık gene yane...
Abi ben bunu senelerdir yazıyom...TR'yi bu coğrafyaya abi yapmak için ellerinden geleni yapıyor birileri...Erdoğan buna "göklerden gelen bir karar" diyor...Bunca yıllık tecrübeli siyasetçi Tek Devlet, Tek Millet vs diyor...Kazılar, kazılarda bulunan tamgalar felan...Göbeklitepe...Yani bunlar rastlantı değil...İsrail'in en istemediği grup Müslüman Kardeşler...Evanjelizm ...Armageddon hikayeleri...Birileri kartopunu yukarıdan aşşa doğru saldı, gittikçe büyüyor...Sadece kar değil; taş toprak, çalı çırpı ne varsa doluştu karıştı gitti avradını kesen...Hayırlısıyla şu köye yerleşeydim yaw...Giderin vururun dağlara...İnternet yok, siber saldırı yok, antibiyonik zaten yok...
Süper...di...saksıya dikmek... 🤣🤣🤣
Ote tarafta da kuzu "kuru gürültüye pabuç birakmam"...deyomuş.... ewde resti yemiş hanımdan.... şimdi kıvranıyor.... bitti.... bittiiiii... alkol de.... forum da.... kuzu için....
İşte analez bu.... beaaaa!
Aywaaaaaaaaaa....!