Sineğin yağını hesap ediyor adam
Bankalar da Direnç Geçip Gömmek bu anlama gelir
1 dene yatırımcıyı bile kaçırmak istemiyor mal vermek için açık ve net
Tabi bana göre YTd
Printable View
Sineğin yağını hesap ediyor adam
Bankalar da Direnç Geçip Gömmek bu anlama gelir
1 dene yatırımcıyı bile kaçırmak istemiyor mal vermek için açık ve net
Tabi bana göre YTd
Şimdi Direnç geçip mal verdiler se
Karları hüplettiler se
Yarın o malı üstten alır mı ?
Aklım da deli sorular
Gerçi şadet zincirine iyi alıştırdılar milleti
Mala girer gibi yapar tekrar bam bam 💥
Asıl filim devir teslim olduğun da kopacak
Ytd
Yabancı dışında kimse satmaz artık bunu kabul edelim dostum
Adamlar bir şekilde bakkalla kuşla destek atıyor
Banka olayıda biraz farklı ortam oluşmadı alış için anlaşma olsun o zaman daha net çıkacak ortaya adamlar düşmeyen borsayı icat etmişler kaynak belgrad ormanları dikilen fidanların amaçları ortaya çıktı
Akıl mantık sahibi olunca bunun dışındaki şeyler konuşulamıyor.
Evde kesin cin veya iblis var. Çok şikayetçi değilim ekmek su istemiyorlar, kedi köpek alsan masraf ve seni anlamaz.
Şimdi süreki tek fiyat sistemi olmalı diye düşündüm, duvardan hemen hayır anlamında ses geldi.
Paralı ve parasız adam için oyunu maksimum dengeli hale getirecek sistem geliştirilmeli. Mevcut sistem organize ekiplere ve büyük paraya hizmet ediyor. Mesela rulette koyacağın paradan çok strateji önemlidir, borsada da o hedefe ulaşılması gerekir bence.
Daha önce bir öneri düşünmüştüm ister AL ister SAT fiyat tek olmalı ama sürekli değişmeli, isteyen almalı isteyen satmalı diye, yani her enstrümanın bir sahibi olmalı adam batınca ihale ile yeni biri masanın imtiyazını almalı.
Faizsiz sistem güçlendirilecekmiş. Geçen yıl katılım bankacılığı denetçilerinde aranan şartlar belirlenmişti. Şu an katılım bankalarının %6-7 payları varmış.
Yetişmiş insan gücünün bilgisi faizsiz sisteme göre, Garanti Bankası biz de faizsiz bir kanal kurup bu işe girmek istiyoruz demişti ama sonradan tamamen ayrı yapı olması gerekiyor dendi.
Yani geçen haftadan bu zamana
Short diğer 100 bine kafa atıyordu
Nereden nereye geldi
En fazla da azalma bugün oldu !!!
https://i.hizliresim.com/ZxSdvj.jpg