Sahiden şehzade 17 sen bu olayı nereden haber aldın, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kişi vardır sence....
Printable View
Sahiden şehzade 17 sen bu olayı nereden haber aldın, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kişi vardır sence....
Tekfen hissemden 25 den başlayı 29 a kadar yüzde 25 gibi bi satım yaptım bunu da burda yazdım hatta sana yazdım hatırlarsın sattığım ile gıda ve enerji hissesi aldığımı da yazdım dolarla ilgili düşüncemi de yazdım hatta aldığım hisseleri yazarım da forum kurallarına çok hakim değilim
Ben bilgi falan almadım 2+2=4 müş ortak 5 eder diyenlere girdi bu kadar basit matematik ortada sen 13 den 29 giden ürüne ooo 100 olcak dersen matematik ağlamaz mı gitmeye gider de 15 günde olmaz bu işler neyse hiç bir bilimsel açıklaması olmadan dolar 20 olacakmış diyenlere itibar edilen ülke de çok da şey yapmamak lazım sonuçta şemsiye açılmaz artık birilerinde
Dövizin 20 lira olması bir Allahın kuluna yaramaz. Elinde döviz olup bundan kar eden adam diğer taraftan tükettiği tüm ürünlere doların 20 lira olmasından dolayı gelecek zamlardan zarar eder. Sence döviz tutanlar bunu bilmiyormu???? Yada yüzlerce milyar dolar döviz mevduatı var, hala dövizini bozdurmayanlar ahmak mı, neyi bekliyorlar tl mevduata kur farkı garantisi verilmiş, dövizi tutmanın hiçbir anlamı kalmamış nasılsa....
Ülkedeki herkesi batırmak için yemin etmiş gibi çalışıyorlar .
Ben şimdi 10 liradan dolar alacagım, dolar 20 lira olursa 10 lira kar edeceğim ama dolar 20 lira olunca benim tükettiğim benzine, yaga, mercimeğe, herşeye zam gelecek benim giderim artacak. KAR NEREDE KALIR O ZAMAN, BEN NE ANLADIM BU İŞTEN...:drunk: