Bunların alayı manevi babaların çocuğu... sülale böyle
Yapacak bir şey yok
Soydur çeker , .... kokar
Printable View
Bunların alayı manevi babaların çocuğu... sülale böyle
Yapacak bir şey yok
Soydur çeker , .... kokar
Akenerjinin ZENNE dansöz tahtacısı , bu memlekette tek akıllı sensin
Şuradan satayım da 10 kuruş aşağıdan diyen sazanlar hala kaldı mı?
3'ten 4'ten hisseyi beğenmeyenler , fiyat 5'i geçince KUYRUĞA GIRECEK
Onlar da bir başka akıllı
Kaç tane FLAMA operasyonunu beyninize yediniz
Hisse gidecek olursa eğer, size o flamadan babayı aldırırlar... tavana kilitleye kilitleye gidecek
Sn. Siesta
"onlar" çok münbittirler.
Kollarına taktıklarına, Londra' da mekan bile alırlar..
Çok keyiflidirler.. Bu yüzden arenası meşhur gurbette mecburi ikamet ettikleri zamanlar vardır.
Çook alicenaptırlar, oyuncularına , villalar, mersedesler hediye (!) ederler..
e tabi..
Biraz kızgın olabilirler, anlarım..
Yanlız vefa dan yoksundurlar.
Vefa yı İstanbul'un bir semti olarak bilirler, fazlası yoktur.
Slotta, çok az kaybetmiş biri olarak yazıyorum.
Şirket yetkili kişilerinin MKK da saklamadaki pay sahiplerinin hesabına erişim imkanı var biliyorum..Alıntı:
Kimlerin sizin kişisel bilgilerinize erişimi var bir de onu düşünün!
İstedikleri zaman, liste alabiliyorlar.
MKK hesabının, size özel kalması için, "kişisel müracaatla" imkan dahilinde olduğunu da biliyorum..
Nedense bu eylem için, MKK sayfasında bir menu kalemi düşünülememiş..Tuh Tuh , çok acemimiymiş sayfayı design edenler..
Balık baştan kokuyor..
Aynen , kağıtların hepsinin tırnaklı olduğu poker masasındaki gibi oynayacaksın..
Mkk hesabını şirketten saklamak artık mümkün değil.
Baştaki balık kanun çıkarmış, bunu engellemiş.
Eskiden olsa sadece şirket takip ederdi, patron da tahtacıyla ortak operasyon yapardı.
Sonra bu bilgilere MKK içerisinde yer alan F tipi balıklar da erişmeye başladı. Bu balıklar gitti, baştaki AK balık piyasaya tek başına hakim oldu.
Bu saatten sonra baştaki balıktan icazet almadan hiçbir şirket sahibi kendi başına operasyon yapamaz.
Zira mkk sadece borsa verilerini içermiyor. Bankadaki nakitinden tut da evinin üzerindeki ipoteğe kadar görülüyor.
O sebeple blöflü oynamaya gerek yok, yemezler
Bu Dinçgöz ailesi öyle mübarek, öyle muhterem ailedir ki, onların saçından sakalından bir kılı hatıra diye yanına alan bir yıl cenneti garantiler, iki kıl alan iki yıl...