-
Alıntı:
Originally Posted by
tidebringer
Zar atmak isteyen ALARK baksın.
Neden zar atmak olarak düşündünüz?
-
Alıntı:
Originally Posted by
mavsar
Ben borsa ile ilgiliyim diye arkadaşım benden görüp gidip 1 milyonluk kocaoğlan almış. Yaw mübarek, daha ne nedir bilmiyorsun, sorsa bu ortamda girilir mi diyeceğim. Hadi bizim maliyet düşük, toplarız bir şekilde.
ha bir de seyciler var eregliciler al yat saglam kagıt vs .. orda da 1 yıldır altın gibi yerinde sayma var .... yalnız bu temettu vermiyor ya ufak bir ralli yasatabilir de :))
-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
valla sunu bilir sunu yasarım ENDEKS olsun BTC olsun ALTIN olsun n zaman dillere düştüyse düşüyor ... ben 4 senedir borsadayım yasananlar hep aynı ama iste tecrübe hersey ..
Simitci hasan kaveci ahmet manav hüseyin bile borsada olduğu söyleniyor.
Geçen hafta yatırımcı sayısı 4 milyonu geçerek yeni rekorunu kırmış
-
mc işi bitene kadar sıktı da sıktı suyunu çıkardı. boğa barlarını ihlal edip çok fazla sattı.
-
Ziraat bu şekilde kafasına sınırsız mal yer. Çize çize götürmesi lazım derdi borsayı tutmaksa.
Akdereyi staja alsalar arbitraj fonu tetikleyerek borsa nasıl uçurulur aslında daha az maliyetle çözerdi bu işi
-
Onlar daha çok halka arzlara girdi. Bizden çok kazanmıştır
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
-
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
abi onların bir kısmı halka arzcı :)) sonra bakıyorlar aa hersey böyle mi sonrası baska kagıtlar alıyorlar iste gündem kagıtları sasa yok pardus yok zoren vs vs
-
Benim spot hisselerin akıbeti