O kadar berbat bilançolar geliyor ki her şeye rağmen iyi olanlardan biri Ardyz. Şu beklenti konusundaki saçmalık olmasaydı bu olumsuz fiyatlama hiç yaşanmazdı
Printable View
O kadar berbat bilançolar geliyor ki her şeye rağmen iyi olanlardan biri Ardyz. Şu beklenti konusundaki saçmalık olmasaydı bu olumsuz fiyatlama hiç yaşanmazdı
tavan kapatan elite in gelen bilançoya bakın. Nasip lazım.
Ardyz istiraki signumtte Simens le isbirligi yapmis Boyutu nedir bilmiyorum. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c791af8a12.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Gelecek yolculuğunda çok önemsediğimiz bir iş ortaklığı olarak ele alıyorum. Tesis ve Bina yönetim alanında müşterilerimize dijital dönüşüm süreçlerinde tamamlayıcı özellikler ile değer ve yenilikçilik sunacak kaldıraçların çokluğu beni şahsen ayrıca heyecanladırıyor. Yolumuz açık olsun temennimle …” signum genel müdürü paylaşım yapmıştı. Siemens gibi köklü bir firma ile iş ortaklığı oldukça güzel. Akıllı ev ve bina sistemleri ile akıllı cihazlara entegrasyon konusundaki yazılımları signum yapacaktır diye düşünüyorum .Kim ne derse desin bence ard güzel işler yapıyor.
Turkiyede trafik cezalarindan gelir elde eden-edecek borsaya acik kaç tane şirket var.
Boylesine güzel bir sirketi yaptiklari bilincli bilincsiz hatalarla mahvettiler malesef.
Sirkete cok inaniyordum ama su son olay tüm guvenimi zedeledi. Yaptiklari yanlislar yuzunden borsa ralli yaparken bu sirket diplerde geziniyor.
Trafik cezalari katlanarak artiriliyor. Umarim su eds sistemleri bir an once devreye girer artik. Sirketten bu konu hakkinda bilgi almaya calisalim bakalim.
https://x.com/AliYerlikaya/status/18...tQfb79s6Q&s=19
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam maalesef şirket yatırımcı algısını iyi yönetemiyor. Eds konusunu daha önce de konuşmuştuk burada. Devlet belediyelere yatırım bedeli karşılanıncaya kadar yüzde 30 sonrasında yüzde 15 veriyor. Şirkete ne kadar verildiği belediye işe yapılan sözleşme ile belirleniyor. Olsa olsa yüzde 5-7 arasındadır. Elbette iyi bir kazanç ama bizi ayağa kaldıracak iş eds değil. Görünen o ki şayet önemli sayılabilecek yeni gelişmeler olmadıkça bizi bir süre daha süründürecek. İki gündür fonlardan satış var. Muhtemelen Hedef portföy satıyor. Şirketi beğeniyoruz şeklinde açıklamaları oluyordu sürekli fakat bu beklenti saçmalığı hoşlarına gitmedi. Alarko’yu da yatırımcıyı yanlış yönlendirdikleri gerekçesi ile sert satmışlardı. Böyle şeyleri önemsiyorlar. Umarım daha fazla satmazlar. Yunus Şahin bilanço yayınında ARD’den bahseder pazar günü büyük ihtimalle. Velhasıl bilançoların belirgin düzelmesi ya da yüksek bedelli yeni iş anlaşmaları olmadıkça sürünürüz bir süre daha. Faaliyet raporunu okudum bazı projelerden çığır açacak diye bahsetmişler. Hollandalı şirket ile yaptıkları işbirliği konusunda da çığır açacak bir ödeme sisteminden bahsetmişlerdi. Yani ard çok güven vermiyor. Kamuoyu algısını iyi yönetemiyor fakat önemli alanlarda önemli işler üzerinde çalışıyor. Faaliyet raporunda siha yazılımları yaptığı yazılı. Jandarma vakfı ile de bir savunma şirketi kurduğu düşünülürse bu önemli bir şey. Belki halihazırda da yapıyordur bu işleri fakat gizli bilgi olduğundan detay yazılmıyor olabilir. Şahsi görüşümdür yatırım tavsiyesi içermez.