Metin ile Caner'e selam. :)
Printable View
Metin ile Caner'e selam. :)
Nuri Bey ; Mesela O banka borçlarının Kredi varlık şirketlerine düştüğünü kendi dilinle ikrar ederken burada niye yazmadın 5 aydır demişsiniz. Ben size öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Banka borçlarının hiçbiri varlık fonuna düşmedi düşseydi ilflas masasına yazı gelirdi... " Senin şimdiye kadar 3 senedir yaptığın her şey, Müjdatın ekmeğine yağ sürmek oldu. " elimden gelen buydu Nuri Bey Mesut Beyle siz daha iyisini yapabilirdiniz ne yaptınız Müjdata küfür etmekten başka.. Belki davanda haklısın ancak Kendi adamınız Deniz Beyi Fabrikaya gönderirken forumlardan Müjdat kardeşine küfür etmek akıllıca birşey değildi. Biz ancak kendi ekmeğimizi yeriz Nuri Bey sandiwiç filan pek anlamayız . " Ama bu haysiyetsiz adam ne yapmış ise, sen onun önünü açıyorsun bunu biliyorum." Ben kimsenin önünü açmıyorum Nuri bey Temyize gitmiyorum diye bu kelimeleri ediyorsan haksızlık ediyorsunuz bana .. Ben size watsaptan ne yazdım Mesut Kemal Bey iyi bir avukat bulsun dosyayı hazırlatın bende imzalayım demedim mi. Sizde bana Dosyayı deniz hazırlasın dedin. Deniz kimsenin uşağı değil bedavadan neden hazırlasın adamın hakkını verirseniz adamda işini yapar. Mesut beyle görüşmemde murat bey benim sizle akçeli işlerim olmaz dedi. Siz böyle diyorsanız benim için hava hoş Yargı herkes için açık bir kurumdur Nuri Bey Medini cesaretinizi ön plana çıkartıp sizde gideydiniz neden gitmediniz... Buradan yazmak daha kolay değil mi.. Yapmakla bozmak arasında o kadar çok fark var ki siz bozan oldunuz hep.. Müjdat Mesut beye imtiyazlı payları veriyim dedimi dedi. neden almadı.. İmtiyazlı payları alıp müjdatı kapının önüne koyabilirdiniz.. Demekk ki şark kurnazı olan sizlersiniz. Ben bir yatırımcı olarak zararlarımı kurtarmak için olayları yerinde görmek için takip ettim hepsi bu .. Hayırlı günler olsun..
A tipi hisseleri bedavaya almayıp, Müjdatı kapı önüne koymayan Mesut Kemal ULU'yu ve
Müdahil dilekçesini kendisi için değil Murat için hazırlayan kendimi,
ŞİDDETLE kınıyorum. :) :)
O küfürleri bul getir buraya paylaş Murat. Malum seçim sathındayız. Ben de siyasiler gibi yapayım. Deniz fabrikaya giderken Müjdat kardeşinize sövdüğümü ispat etmezseniz Müfterisiniz. :) :)
Neyin hikayesini yaziyorsunuz hala ya? Sey edilmis seyin davasi olmazmis.
Deniz nerde?
bu tur söylemlerden sonra yapılan toplantıların olumlu olacağını nasıl düşüne bilirsiniz.. Hiç profosyonel değildi ünal bey... Hakkın varsa yargıya gideceksin herkese akıl veriyorsun kendin yargıya gitmiyorsun.. Hayırdır şirket yetkilin müjdat la adliye koridorlarında karşılaşmaya korkuyormusun.. Bence korkma kendisinin adalete saygısı var adalet ne diyorsa onu yerine getiriyor. Benim gördüğüm o, haklıysan şuna emin ol adalet seni destekleyecek ve hakkını verecektir.
Ulan Unal, gidip Deniz'i Marka'nin sahibi dolandiriciya sikayet etmissin. Deniz orda o dolandiricinin ne yaptigii yaziyordu. Kadin 20 milyon carpti milleti banka, coin, yurtidindan 150 milyonluk fon hikayeleri ile. SPK cikti dur dedi sen fiktif tahsisli yapiyorsun, borc harc gosterip olmayan sirketleri degerlendiriyorsun diye. Bir de 50 milyon daha oradan vuracakti kadin yoksa.
Asagidakini yazdi Deniz'i diskredite etmek icin. Sizi gidi mal toplayip mal toplayip burda 6 ay insanlarin kanina girip patrona bu mallari 5 milyona satmaya calisip da Deniz'e 20 bin lira kaptiran "magdurlar".
http://666kb.com/i/du7v5rti55g3t2arq.jpg