Bulmuşlar beleş firmayı sattırıp alttan alacak he yok öyle yağma olur olur da bu güzelim ülkeyi bu kadar saf görmeyin sayın spek. Burası TÜRKİYE CUMHURIYETİ ve bende TÜRK oğlu TÜRKÜM. Bizle dalga geçilmez öğren bunu.
Printable View
Bulmuşlar beleş firmayı sattırıp alttan alacak he yok öyle yağma olur olur da bu güzelim ülkeyi bu kadar saf görmeyin sayın spek. Burası TÜRKİYE CUMHURIYETİ ve bende TÜRK oğlu TÜRKÜM. Bizle dalga geçilmez öğren bunu.
Bu forumu okuyorlar biliyorum o zatı muhteremler. Okuyun o zaman; ben ve benim gibiler adınıza güvenip size yatırım yaptık. Ky olmak suç değil bu ülkede sadece sabırlı olmak gerekiyor. Ve ben çok sabırlıyım. Bekleyeceğim ve siz kağıdı saldıkça ben alacağım. Bu oyununuzu gören elbet bir SPK yetkilisi çıkar. Yazdığınız zararın üstüne bir de ceza yazarsınız.
Çok iyi kaldırdınız HİSSEYİ
Bilançonuzu okurken sayfanın sonuna dönem sonu k/z bakmadık aslanım. İçini çıkardık ve hiçbir sorun göremedik. Ama siz bunu kullanarak kağıda 1.93 ü gösterdiniz. Zannettiniz ki garfa zarar açıkladı ky satacak bizde toplayacağız. Hadi işineeee
zamanında flaş olan hisselere ky daha sonra geliyor..
büyüklerde o ara verdikçe veriyor anladığım kadarıyla bakınız fmızp
Neyse komisyon zararıyla ben kaçtım darısı başınıza
Çok uğraştım 2.12 den 2.00 maliyete zor düşürdüm