Herkes malına sahip çıksa ,fazla düşüremez,ama spekte haklı, borsayı kısa yoldan para kazanma aracı olarak gören,balıklama hisselere atlayanların mallarını ucuza kapatmak isteyecektir..
Printable View
Herkes malına sahip çıksa ,fazla düşüremez,ama spekte haklı, borsayı kısa yoldan para kazanma aracı olarak gören,balıklama hisselere atlayanların mallarını ucuza kapatmak isteyecektir..
Vay vay vay toplam 15000000 lot hisse var.Böyle bir günde 7500000lot işlem. Tahtacinin eli bayağı güçlüymüş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 milyon hissenin yarısı işlem olmuş. Yukarıda 15 milyonun bir sıfırı eksik olmuş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
taban mı kapatacak istikrarlı sekilde oraya gidiyor yazık mahvettiler
suc spk nın
Bence spk dan daha çok ky suçlu,daha önce yazdığım gibi herkes nasıl olsa her gün yükseliyor diye atlıyor hisseye,plan yok vade yok.
Bilançoya odaklanmak ,sabır yok.
Elindeki atıl para ile en azından orta vade ile bu senette isen zaten zarar etmezsin.Ama diğer türlü elindeki malı kaptırıyorsun spekte afiyetle yiyor karlarını.
Tamam Spk nın elli tane hatasını sayarım,ama hatanın büyüğü bizde maalesef..
Kfein ilk defa sattigima beni pisman etmedin. Dun 12,99 satmistim, smart brut takas yerse kfein de duser diyerek.tam dusumdugum gibi oldu. Smartta zaten ky yok, tahtaci bilerek brut takas yedirdi. Amaci ne zaman gosterir.simdi kfein toplama zamani.
Muhtemelen kapanışta tabana bağlayacaklar.3-5 kuruş kalan nakitle ekleme yaptım.Ben orta vadeciyim.Etkilenmeyiniz