İşin birde iyi yanı var bu sapık kıpraşınca hissede primlenme oluyor:)
Printable View
İşin birde iyi yanı var bu sapık kıpraşınca hissede primlenme oluyor:)
Borsayı bilmediği okadar barizki adam dap a geç diyor len dalla....a kartal senin gibi 5-10 bin tl ile mi oynuyor.halka arzda kac bin tl lik alacak? Kendin %20 tavan acar diyorsun cekirdek parası yuzde 20 acsa ne olur.milleti aptal sanan kalitesiz bilgisiz seni:)
Biliyorum Mal kelimesi size hiç itici gelmiyor.
-Çok düşük ve kalitesizsiniz
-Adamamın aldığı sattığı ve aracı kurumu sizi neden ilğilendiriyor.
-Benim elimde kaç kol olduğunu Bilemezsiniz sattığımla bile çok it doyurabilirim. ayrıca ben hala kademeli programı bedava kullanıyorum.
Ayrıca geçen bi konu geçmişti, hissenin yükselmesi ile ile ilgili. O vakit hisse 2.98 gibiydi. "çıkacak çıkmazda dürer büküp bir yanınıza sokmaktan" bahsediyordunuz.
Ben sizin adınızı bile almadım yine nerden çıktınız yırtık D.ondan çıkar gibi. "İti an kemiği hazırla"
Kalitesiz ve sapık yırtık dondan ilk kim fırlamış . kaşınıyorsun belkide bir yerlerde kırbaçlatıyorsun yetmiyor tatmin için burada saygısızlık ile sövülmeye çalışıyorsun.iyi kaşırım çekirdekçi olduğunu belli ettin dap a geçmen iyi oldu diyerek:) len......kaç lot gelecekte kac tavan yapsa ne olur demek cekirdekcisin:)
Az birşey çok az birşey kaliten ve bilgin olsa, Kişlerin lotlarının miktarı ile ilgilenmezdin. azıcık teknik bilgin olsa, kişilerin forumlarda yazıp yazmadığı ile ilgi. Çıkaçak yada düşecek yazmazdın. Az bir şey bilgi dağırcıgın olsa okuduğunu anlardın. İyi oku ne yazmışım "pendik projesi ile ilgili polho almışsan diye başlıyor". Ayrıca boş olduğun o kadar belli ki, son zamanda halka açıklığı 100 m. olan hissenin kaç gün kapalı gittigini bilirdin. velhasıl boş tenekeden nasıl ses çıkıyorsa aynısın. Bu kadar sözü taşa söylesem çatlardı,sende nasıl bir ar damarı var bilmiyorum. belli ki genişlemişsin.
Hala cahilliğini savunuyor.kac tavan giderse gitsin kartal bey kac lot alabilecek yarın öbürgün acıklarlar kaç lot düstügünü o zaman sana borsayı uygulamalı ögretmiş olurum:) kaç gün kapalı gitse ne olacak sana gelen hisse 5-10 bin tl ise ama sen cekirdekçisin veya bilgisiz :) hala iyi yaptın polho satıp dap almakla diyor :)
Kartal bey zenginin malı züğürdün çenesini yorar demiş atalarımız o duruma düştüğümüzün farkındayım çünkü züğürdüz biri bunu gizlemeye çalışsada kaçırıyor ağzından:)