JP Morgan, Bank of America ve Citigroup'un müşterilerinin Bitcoin
alırken kredi kartlarını kullanmalarını yasaklamakta oldukları öne
sürüldü.
Printable View
JP Morgan, Bank of America ve Citigroup'un müşterilerinin Bitcoin
alırken kredi kartlarını kullanmalarını yasaklamakta oldukları öne
sürüldü.
enfarktus geçirmemek elde değil :oleyo:
2013 yılında bu şekilde dillendirilmişti fakat yeniden 20000 dolar gibi seviyelere çıkarak çoğu kişiyi pişman etmiştir. lale soğanı olayıyla kripto para olayı aynı olamaz. Çünkü kripto paraların arkasındaki güç gizlilik, kayıtdışılık ve en önemlisi de yerleşik sisteme karşı çıkmadır. Örnek olarak bitcoin 2013 yılında da 1200 lerden 100 dolara kadar düşmüş uzunca bir süre 250 - 400 dolar çizgisinde kalmıştır. Daha bu kripto pazarı bebekleme dönemindedir. Toplam kripto pazarı piyasa değeri şu an itibariyle 400 milyar dolardır. Halbuki dünya borsalarının piyasa değeri 100 trilyonun üzerindedir. İlerleyen yıllarda daha da derinleşmesi öngörülmektedir. Sonuç olarak sınırlı sayıda olan bir şey finans piyasalarında er ya da geç yükselecektir. Tarih boyunca da bakılırsa Boğa piyasaları her zaman üstün gelmiştir ve gelmeye devam edecektir. Çünkü paranın değer kaybı hiçbir şekilde önlenemiyor. Burada yazılanlar yatırım tavsiye olarak değerlendirilmemelidir.
Bitcoin'in yasaklanabilir bir şey olduğunu düşündüğünüz sürece enfarktus de geçirirsiniz, inme de iner. Bir de şu lale soğanı sakızı var ki aman aman, çiğne çiğne bitmez. Valla en son sayın Krokodil gibi küfür etmeye başlayacağım. Her zaman söylediğimiz şey günlük trade için giriyorsanız yeriniz burası değil; kaybettiğinizde üzüleceğiniz bir miktar ile giriyorsanız yeriniz burası değil. Aldıklarınızı atın cüzdana, altı ay - bir yıl dokunmayın, ben böyle yapıyorum. Gözünüz sürekli ekranda olursa zaten kendinizi kaybetmiş sayın. Piyasa kendisine inanabilecek bir bahane bulursa o kayıpları yerine koyması bir saat sürmez.
Adamda 5000 adet Neblio var, ico'dan almış, cüzdana atmış. "Neblio 50 dolar oldu, haberin var mı?" diyorum, "100 doları görmeden satmam diyor". Adam kendine güveniyle fiyatı belirliyor. :) Mantığınız bu değilse ya mantığınızı bu seviyeye çıkarın ya da kripto para almayın. Denklem çok basit. Bunu yapamazsanız, dolar topiğinde olduğu gibi sizi paniğe sokmak için akbabalar üşüşür. :cool:
Edit: Ben yazarken sayın tyler001 olayı çok güzel özetlemiş, tebrikler.
lan olum,suni şey bu suni bi şey,çıkışıda sun'i inişide elbette sun'i olacak....
gdo'lu olum,her şey gdolu bu da paranın GDO'lusu işte.
anla işte.koin miş.
işte bu zaten mesleğiniz psikoloji üzerine idi değilmi sevgili enfarktüs..hoş geldiniz...:))) yalnız ismimin küfürle özdeş olması beni üzdü diyecektim...ki...amman küfür etmeden olmuyor..ver dalgayı..ahahahahahhaaha
valla yüregim soğudu şimdi...BCPT BLOCK MASON PROTOKOL...attım benim cüzdana.....ahahahhahahhaha