iyiki almamış böylece bodrum akyarlar yatırımının ne kadar akılcı olduğu ortaya çıkıyor tahtadaki kavgada bu yüzden zaten.... 2024 görmeden olmaz...
Printable View
markalı konut yapacak temiz imarlı, karlı bir yer kalmadı ne yazıkki. iyi firmalar da bu yüzden güneye yöneldi ama orada da halihazırdaki imarlılar bitti... emlak konutun ihaleleri o yüzden çok revaçta hazır ruhsat mis gibi yerler ter temiz...büyükyalı ve göktürk satışları planlanana yakın hızda satılmakta, patron değerinde satma niyetinde. şimdi küçükçekmecede de 2 cephe açılıyor... elimiz her bakımdan daha da güçlü denebilir...
Şirketimiz farklı bankalardan toplam 890.000.000 TL tutarında kredi kullanmıştır. #OZKGY
Bu kredi ile kucuk cekmece projesi icin sirketin kasasindan nakit cikmamis olacak diye anliyorum. Muthis isler yapiorlar. Bu sirket boyle giderse cok buyur. Bu arada verdigi bilgilerle bizleri aydinlatan foruma zenginlik katan sn linux a da tesekkur ederim. Sayesinde cok faydali bilgiler elde edioruz.
Dilini yutmuş sandığımız kangal kuçuları, malı dipten geri toplayınca bülbül gibi şakımaya başlamış..!!!
Çok merak ediyorum; insanları kandırıp parasını ve umudunu çalarak kazandıkları parayı çocuklarının boğazından geçirirken o mahsumların yüzüne nasıl bakıyorlar acaba..!!!
Değer mi üç kuruş para için bunca insanın günağına girmeye..???
Biz de al sat yapıyoruz, ama bunların gibi iki yüzlü ve yalan dolanla değil..!!!
Çobanınız da siz de aldığınız bu ahların hesabını vermeden can veremezsiniz sakın bunu unutmayın..!!!
Şimdi çekilen 890 milyon kredi ile neler yapılır neler diyerek millete verin gazı bakalım..!!!
Bu parayı üç ayda üçe katlayıp üç vakte kadar üç projenin startını verecek, bu da benim size tiyom olsun..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!