-
''CEHENNEME GİDEN YOLUN TAŞLARI İYİ NİYETLE DÖŞENMİŞTİR''
iyi niyet bazı alanlarda önemli.Ama piyasada isabet,öngörü önemlidir.36 dan beri çokkkk ucuz diyerek ve bir ÜNVANLA SÖYLERSEN binlerce kişiyi etkilersin..bunun adı açıkça insanları zarara sokmaktır...
Böyle madrabazlar var.Sosyal hayatta da...ISRARLA-EMİN OLARAK konuşarak kişileri etkilerler.peynire,''siyah'' deyip ısrar edecek kadar marazi bir boyutları vardır.
-
En büyük çelik üreticisi Çin. Tedarik sorunları, Çin'de Covid önlemleri derken belki yeterli üretim olmadı orada, şimdi herifler gaza basmış üretimde ama talep o kadar canlanmadı tersine durgunluk başladı deniyor.
Öte yandan uzun vade dolar bazında değerini artırır diye düşünüyorum, tekrar kurulum maliyeti çok fazladır. İklim etkisi nette nedir onu yalnız bilmiyorum.
-
Cemal demirtasin iyi niyetinden suphem yok ama bimde de yanildi , sirket saglam o konuda suphe yok ama gitmiyor iste . Nerdeyse 1 senedir bekletiyor yatirimcisini . Cemal demirtasin tavsiye ettiklerinden arcelik gitti .
-
EREĞLİ den dolayı üzüldüm.Geçmişte başıma geldi; evde huzur kalmaz,yediğinden lezzet alamazsın..
Binlerce insana 35 üzerinden aldırdılar..ASLA ZARAR ETTİRMEZ algısı oluşturdular...O insanların şimdi ne biçim bedduası olur.
-
Cuma günü longları alttan koymuştum onları sattın oradan short vurdum shortlarda alttan kapatıldı
https://i.hizliresim.com/258qrsr.jpegr
-
o kadar hesabı pala ödemez kuzu kuzu yenı gelen ımpalalar tımsahın ısırıgından kacamayacaktı .şimdi hesap zamanı
-
Çok parası olanlar melek yatırımcı olmuş az az ufak şirketlere girip, atıyorum 1 milyoluk şirketi 10 milyon yapıp çıkıyorlar. 10 taneden 1-2 tanesi başarılı olsa kurtarıyordur, havuz şeklinde işlem yapıyorlarmış. Her yatırımcının anladığı iş modeller varmış vs.
-
birde şu algıyı oluşturdular...
%80 enflasyon var nereye düşüyor ya........