Mevduat yüzde kaç olursa dövizi bozdurup geçersiniz?
Printable View
Mevduat yüzde kaç olursa dövizi bozdurup geçersiniz?
Güzel insanlar göçtü gitti,cem karacaya haberi ben uçurmuştum onu unutmuşsunuz,ne günlerdi şimdi 68 yaşındayız ve nasıl geçti bu yıllar hızlan geçti,kötülerde bize kaldı az değil tam 21 sene bu adamlan yaşamaya mecbur bırakıldık gerzek halk yüzünden,ışıklar içinde uyusunlar:agla:
50 olması lazım,zamanında repoyu 850'den yapmıştım,o zamanlarda vardı,94 öncesi dolardan %800 kaldırmıştık o paraylan 5 katlı bahçeli ev yapmıştım hala o evde oturuyorum,diğer illerdede dairem var,giresunda 15-20,esasında bu zat zamanında arazilerimiz çok değerlendi üstüne konutlar yaptık,bu varlık bana 80 öncesi lazımdı,şimdi yaş 70 miş,iş bitmiş,çocuklarım yaşasın hayatını,2 çocuğum varlıklı 1 hariç,oda çulsuz yönetmen benimle yaşıyor:(
Biraz zor,ama bellide olmaz,2001 li yıllarda evler daireler,arabalar çok ucuzdu,sebebi deprem ve kriz,ama 98-99 yıllarında çok pahallıydı,99 depremi ve 2001 krizi dip yaptırmıştı,2008 dünya krizinde dışarıda dip yapmıştı,burada normaldi,altın çok ucuzdu 2000 başlarında 270-300 dolardı onsu,çeyrek altın 25 tl idi,çocuklarım bursluydu 3 ayda bir bursuylan 8 çeyrek alırlardı,şimdi nereden nereye,ama ben büyük bir kriz bekliyorum ne zaman gümleriz bakalım,karar sana ait !!!
Tim günde 20 twit atıyor blog yazıyor bakalım kaçtan girecekler bizim kiler over yapar oradan girer tokatlanmaya doymadılar ağbalda az ağlamadılar (: