Pek tv izlemem belki ondandır ama dün çok uzun zamandır ilk defa araba reklamı gördüm bayilerimize gelebilirsiniz diyordu.
İyi bir markanın SUV modeliydi.
bugün de Mehmet Bey taşıt kredisinde kısıtlayıcı perspektife sahibiz demiş.
Printable View
Pek tv izlemem belki ondandır ama dün çok uzun zamandır ilk defa araba reklamı gördüm bayilerimize gelebilirsiniz diyordu.
İyi bir markanın SUV modeliydi.
bugün de Mehmet Bey taşıt kredisinde kısıtlayıcı perspektife sahibiz demiş.
Anaam şoför araba da yok. Bozkuş yetiş senin ehliyet vardır kamyon ehliyeti şunu kurtar
Emlak sen orada içe dur ilaca tecavüz ediyorlar
Ayasofya kardeşim bunlar bozup biz tamir ederiz diyenler , ilerki zamanda tv lerde bizim zamanımızda özgürlükler geldi bizim zamanımızda adalet vs den tv lerde yorumcular başladımı isimler üzerinde yorumlamalar daha çok duyacaksınız.
bugun şimşeğin konuşmasını dinledim diyorki Cumhurbaşkanımız bu programın sonuna kadar arkasında diyor:) bir gülme geldi daha önce şimşek için söylediklerinden dolayı hala güven vs bahsediliyor ama kırsal kesim ve anadolunun belli bir kesimi emin ol bunların farkında bile değildir bu yüzden körler sağırlar birbirini ağırlar formasyonu ile devam ediliyor.
İlk devre kesen AKBNK oldu..
KDV artışları bankalara olumsuz yansır, normal şirketler mahsup edebilirken bankalar gider yazıyor.
KDV ÖTV kadar olmasa da nihai tüketici üzerinde yük.
Isctr de tecavuz var resmen.