Demir cevheri fiyatları sürekli düşerken de Ereğli nin bu hareketi komik oluyor. .
Neyse bakan yok zaten..Devam :)
Printable View
Demir cevheri fiyatları sürekli düşerken de Ereğli nin bu hareketi komik oluyor. .
Neyse bakan yok zaten..Devam :)
https://i.hizliresim.com/8juhk3i.png
ocak-şubatta yüzde 20 dolayına yükselen altins1 sertifikasının spot fiyata primi yüzde 3 oldu.. sertifika almak için en uygun ortamlardan biri, sadece mayıs seçimleri esnasındaki kargaşa ortamında görmüştü bu kadar düşük primleri..
altına dayalı fonlarda düşük spread var ama bunları fizikiye çevirme şansın yok, altıns1 fizikiye çevirebilme hakkına sahip.. fiziki altın alıp satmak için onca nakit para taşıma riskine katlanıp kapalıçarşıya gitsen en iyi yüzde 5 alım satım makası bulabiliyorsun, taşra sarraflarında yüzde 15-20 civarı makas oluyor genelde..
fiziki altın alıp evde tutmak hırsızlık riski taşıyor.. hatırlayanlar vardır izmit depreminde ülkenin bütün hırsızları akın etmişti deprem bölgesine, güya enkazlarda yardımcı olmak için, hepsinin amacı yıkıntılar arasında altın bulmaktı.. altıns1 hem fiziki özelliğine sahip hem hırsızlık/kayıp ihtimalini sıfırlıyor, eşsiz bir enstrüman
Herif soyguncu diye sepetimde çeşitliliği her geçen gün artırıyorum
Kareastan altılı silahşöre evrildi
Yakında senin eşekleride çekecem suyuniçine az sabır :he:
Bende ki eşekler şu şekilde
Tuprs
Thyao
Asels
İsctr
Petkm
Eregl
Son ikiyi yeni almaya başladım 31 lot 31 lot şeklinde
dün dikkat etmemişim. kardemirde güzel şeyler oluyor.
Pgsus 22 dolarese gelsin gene alacağım ama verirler mi oraya bilemedim .Yaz da geliyor....