Ky kafa ulan bu spek lere yol veren Bist yönetimine de yazıklar olsun. Senedi D gurubu diye saçma sapan kategori yaratmak bu gibilere fırsat veriyor. Neresi ky koruyor bu işin. ...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky kafa ulan bu spek lere yol veren Bist yönetimine de yazıklar olsun. Senedi D gurubu diye saçma sapan kategori yaratmak bu gibilere fırsat veriyor. Neresi ky koruyor bu işin. ...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kocamuglalı; Ertem bey ile seddulbahir aynı kisiler
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek efendi buranın nabzına göre ayar çekmekten vazgeç... elin mahkum ama bugün ama yarın götüreceksin hisseyi. Genel kurulda gecikmeli de olsa yapılacak biraz akıl olsa çoktan milletin gazını alırdın ama akıl yok sende...
Aklımın zekatını sana versem bu kağıtla hem sen kazanırdın hem de biz eskiler sürekli devr-i daim yapabilirdin asansör gibi hareket eğitebilirdin yani çok atraksiyon olabilirdi. Ama ya benim gibi ya fakirsin ya da gerçekten angutun tekisin...
Dialektik ve muğlalı cizikmi yedi ? Mesajlar silindi ?
ben burdayım ama msjım silinmiş :wave:
Uçana kaçana herşeye yorum yaparak adamın nabza göre şerbet vermesine elinde tansiyon aletiyle gezmesine bizler zemin hazırlıyoruz. Burda bazı kişiler haricindekilerin belli zamanlarda iyi/kötü yorumları bilinçli olarak yaptıklarını düşünüyorum. İnsanları bir şekilde düşünce olarak bi tarafa sevk etme amacındalar, kötülüdükleri yerde her gün bulunanlar var.
Genel Kurula bişey kalmadı, yeni iş anlaşmaları yeni pazarlar aranacaksa sezon başladı bile bunun için bu genel kurul da alınacak kararlar gidişatı yönlendirmeye iz verecektir. Göz altı pazarından çıkmak için ise uygun zamanlar bunun için Genel Kurul bizlere fikir verecektir. Bu Karapazlar kupon ödemelerini hiç geciktirmeden gerçekleştirdiler şimdiye kadar. 10 yıl vadeli 2 yıl ödemesiz şekilde verilen kredilerin 2 yılı dolmak üzere. Böyle baba yiğit bir krediyi bankalar neye dayanarak göstererek verdiler? Bunların bir faiz ödemeleri yok mu? 180 milyon var hangi ceplerinde olduğu aşikar olan, hangi cepte belli değil ama pantolon onlara ait illa ortaya çıkaracaklar. Bu muhasebe hilelerini SPK , BDDK ve diğer denetim kuruluşları bi yere kadar görmezden gelebilirler diye düşünüyorum. Hepimizin burnundan büyük bir ustalıkla getirdiler. Psikolojimizi de düzenimizi de bozdular, kendilerininkilerinin de bozulmaları dileğiyle. Burda ki hiç bir arkadaş hiç birimizin lafıyla alıp satmadığına göre özellikle burdaki duruşu net olan kişiler kendimiz burayı takip ederek, yorum yaparak boşuna yoruyoruz. Patron istediğinde zaten yürür gider. Umarım zararlarımızı çıkarırıız ve bu kadar çektiğimiz çileye kaybettiğimiz zamana değer.
sabren dervişi samimi bulmasam da, burada sabır şart.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir!