Bence hic islem yapma zaten dısardan gelen varsa veya satan birileri o da 5 bin lot bile yoktur belki 0 lottur ee neden islem yapiyonki bosu bosuna islem yapiyorlar o da sacma... :).Bunları anlamak zor....
Bence hic islem yapma zaten dısardan gelen varsa veya satan birileri o da 5 bin lot bile yoktur belki 0 lottur ee neden islem yapiyonki bosu bosuna islem yapiyorlar o da sacma... :).Bunları anlamak zor....
Bu mal toplamak işi değil ya 1 kuruş çıkar sonraki gün 2 kuruş indir ancak süründürür ya 14 aydır ne tavan ne taban olmaz mı bi hisse yüzde sekiz artar 1 haftada yüzde 10 düşer böyle toplanmaz hisseye bakıyırsun 5 gün tavan yapıyor sonra ele veriyor bunu aselsanda bile yaptılar ya 9 liradan 47 liraya 1 senede çıkarıp 20 kere kadar düşürdüler ben anlam veremiyorum gerçekten şirket ortaklarını da anlamıyorum ya bi kap bildirimi yap ya avod en yakın örnek altın buldum dedi 1.5 liradan 4.5 liraya çıktı ya daha birçok örneği var daha fazla uzatmayayım ne hisse yapıcı ne hisse ortakları ne yaptığını bilmiyor yatırım tavsiyesi değildir....
Konuşmayın diyene bak[emoji3][emoji3] az sussanız bir şey yapacak daraldı hacimde yok az sabır yha az kaldı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yukselen trend kanali birakti nede formasyon
Ya arkadaş klimasan da aynı işi yapıyor ya 1 ay önce 4.10 civarıydı şimdi 6.6 seviyesinde bu hisseyi yönetenler bunu görmüyorlar mı ya benim bu hisseye güvenim kalmadı artık ne tür pislikler düşünüyorlarsa nisanda temettü ve bedelsize kadar 2 bin altına düşürüp sonra 1.5 a oradan kim toplayacaksa artık hisse yükselirken toplanır düşerken toplanmaz kimse bunlara kimse anlatmıyor mu yabancıyı çek hisseye ki yükselsin ama yok süründür süründür yatırım tavsiyesi değildir....
yazmayin derim. sabredin