Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.......
Printable View
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.......
tam bir yıl önce 7.87 imiş şimdi 7.50 tebrikler ülker grubu ne değersiz şirketin varmış.
Ukc geç bir yili,6 yil öncesine bak birde...
grubun diğer kağıtları ile karşılaştırıyordum ülker % 40
gozde %200
kerevitaş%120
son bir yıllık tabelaları....bu batmış ,ne haber ne yatırım ,çok zaman bekleyen de iyi sabır varmış..7 yıl önce ki arz ve sonrası enflasyon dahil edildiğinde dediğiniz gibi batırım hissesi olmuş...
daha vahimi Borsaya çıktığı gün 1 adet hisse fiyatı 17 Dolar (64 TL) idi. Şu anda fiyatıda bu civarda olması gerekirdi.
Şimdi 2 dolar' a çektiler. Tabiki % 50 bedelsiz verdi. onuda hesap edelim ayıp olmasın . Eder sana 3 Dolar.
Bu Şirket 2011 den buyana yatırımlar yaparakta büyüdü. Son 2 yılı zarar kapatıp fırsata dönüştürüp. topladı. Adamlar bütün kağıdı toplayıp. Sonra fırsata çevirecekler. Unlu Mamullerden 1 yıldan fazladır. Kağıdın çoğunu topladı. Artık son Viraj Bilanço öncesi veya Sonrası hareketleneceğini sanıyorum...
AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR BİLGİ AMAÇLIDIR.
yatırım atılım yapmayacaksa bu ülker niye toptancıyı halka açtı yerel bayiileri vardı zaten. 7 yıldır milletin ömrünü yemişler yvşklar fabrikadan direkte almıyor malı gene aracı şirketler var onlardan alıyor
dağıtım da yapmıyor bir tane araçlarını görmedim
bu piyasa da böyle şartlarla 3 ün birini alır bu şirket. Batmayacaksa
bir değişiklik atraksiyon yapması lazım bu batırımcılar ın ytd
Pasta💩💩💩
http://imageturko.com/?di=RGIF
Tahta iyice arızaua bağladı artıkbişey olacak gibi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi