Bence de kapanista taban kapayacak ama yinede buralarsdan alim yaptim bende. Riski kabullendim..
Printable View
Bugün 12 civarı kapatırsa beni mutlu etmiş olacak, babası kendi işine bakmalı. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla dip olmamak için çırpınıyor ama yetmeyecek gibi. Bu arada smart ın da dip satış kademesinde 2,600 bin var. Tam bir rezalet.
orta vadede bu kagıt güven vermiyor bir gün tavan ertesi gün taban kagıttan yatırımlık kagıt asla olamaz
neden uzun vade kagıdı olsun? temettüsü yok patron kagıdı gibi
1 gunde nasil degisiyor hersey, canini seven kaçiyor :)) welcome to bist..
size ne olacağını soyleyeyim kağıt acayşp küçük yatırımcı doldu biraz daha düşer sonra yataya bağlar sonra ufak ufak çıkar kimseye çaktırmadan küçük yatırıöcı oralardan satar çıkar kağıt yavaş yavaş dünki zirvesine çıkacak çanak yapacak yani orta vadeli yatırımcıda oralardan satacak ama yetmicek tahta sahibi toplamaya devam edecek sonra çanak katlama yapacak 28 tl ler hedef olacak tam olarak anlamanız için plastik kart grafiğine bakınız ne dediğimi anlarsınız mart sonu gibi 28 tl ve üzerinden fiyatlıcak bilançoya kadar
Dün tavandan aldığım lotları bugün %10 artıya okuturum derken tam tersi oldu. Çıkarken smartın dörtte biri çıkmadı, düşerken neredeyse ona yetişti. Üstelik satıp yerine bunu aldığım hisse de iyi gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi