Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Bi tane ev aldim onuda anam otursun diye aldim konyada. Kendim kiradayim cok mutluyum. Kiram 940 tl.evin degeri 300k.. 300k'dan rahat ayda 7-8bin çıkar Bin lirayi kiraya , kalanı da kendinize harcayin hocam
Alıntı: Originally Posted by Batman Yaw bi araba laf ettik bi tane alintilayan yorum yapan olmamis Nedir sizin derdiniz arkadas gidipte bazardan salatalik fiyati mi paylasim Amaciniz nedir nereye varmak istiyorsunuz ? :)))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Piyasa Makro ekonomiye göre gitmiyor çokça :)
Fiski iciyorum.syg
Alıntı: Originally Posted by Batman Bir batman kolay yetismeyi otekilestirmeyin beni :P Meydan bos yazip duruyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Batman arkadaş sen merak etme yazılarını ilgiyle okuyoruz. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Batman arkadaş sen merak etme yazılarını ilgiyle okuyoruz. Selamlar. Eyvallah ustadim cafe ailesiyiz burada Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diğer başlığa çok gecmeyelim :kmk: Cafeye dönmüş yazılmış Buradan devam :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Diğer başlığa çok gecmeyelim :kmk: Cafeye dönmüş yazılmış Buradan devam :kmk: E onlar da haklılar, oran yok ki oran. Ne oldu oranlara?:)
Oran var mı oran :kmk: HSBC 24