benide zehirledın:whistling:
)) herkes birinin adamı oldu )) mobi yi tanımasam ehahahaha
şimdi iki fener avatarlı varya aynı kişiler derler.
Printable View
İyi valla delinizde var. klendi beyanı . helal kazançlar dilerim ama ben İklimya arzı var diye yatırım yapmamıştşm. anladığım çok çaresizsiniz. Tabiki taşımadığım kağıda yorum yapmam. Ben Mobi nin pasif aldığının çok aldında gömdüm çünkü. Taşımadığım şeye yorumda yapmıyacağım.. İklim yaaa ne yhaaa? smart ne oldi ? Zu hahahahhhaaaa
Ne zamana kadar devam edecek bu durum
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lo ne oluyor niye kudurdun mahallenin kuduruk edalıları gibi!Benim sana desiğimi satamazsın burada kılçıklı!Alkolmu aldın geldin yoksa ekranın başına kafan uçmuş! Yanar döner! Ben nededim sana bu speğin adamısın dedim!Gelmişssin buraya 2,60 -2,50 arası patronların millete mal sıkıladığı seviyeden maliyet düşürün yazıyorsun şerreffli! Kaybol bas git terbiyesiz birde bana poh atmaya çalışıyor! Sen bu hisselerde 1 lot işlem yapıyorsan ne olayım! Şarlatan terbiyeni takında gel.
Ytd.DEĞİLDİR.
endeks %1 %2 dusunce %5 %6 dusuyor ya ..
endeks %3 artı oldugunda 1 kademe bile yukarıdan kapatamıyor ya
demekki bu hisse ********lerin kontrolunde ve mal yedirmeye calısıyorlar...
demekki bu hisseden bir b..k olmaz.
boşuna halka arzıymıs falan beklemeyin halka arzla para girişi olacaksa 10 kademe yukarıdan alın. Verem olmayın
verus 18,50 TL fiyattan 35.400 lot hisse satmış.
dünkü işlemlere baktığımda bunu kim almış göremiyorum. zaten toplam alıs netleri 40.000
verusdaki lot satışlarından para girdisi mi ediyorlar ?? Sanmıyorum. alıcı kim belli değil zira kademelerinde 100 lotdan fazla olmayan hisse.
KAPa haber gondermisler yine. hayalimde şu var hisse 1.50 lere geldiğinde halka arz haberleriyle birlikte 2.50 olur
bu atmasyon hayalim gerceklesirse 2.50 lerden bile alan belki maliyetine zor kurtarır kendini..
bu hikayemi hissenin bugunku fiyatlarını 1 ay onceden yazdıgımda tutarlı ol diyenler kaybolmuş ortalıktan insan bari özür diler.
inş. daha fazla yatırımcısını verem etmeden en azından defter değerine gelir.
şirket yönetiminde utanma olsa namus olsa zaten kendileri alım yapar ama neyse..
ben sadece hayallerimi yazıyorum yatırım tavsiyesi asla değildir olamaz. forum burası zaten
Bırakın bu kağıdı 1.5 lere düşsün hele
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yetkili kurumlar uzerine duseni yaparak bu ortamda hisselerine sahip cıkıyor ( THY ) gibi..
bu utanmazlar kan emiciler firsat bulsalar 1 liraya dusururler hisselerini,, ne hisselerine ne ulkeye guvenleri var. girişim yapacaksan önce kendi hissene yap.