dedikodu ile hisse yukseltme ulan mucait
son numaran bu mu
kap aciklamasina bak
vallaha yalan billaha yalan hissemiz serbest piyasa kurallari geregi yukseliyor
olsun buda yeter
Printable View
dedikodu ile hisse yukseltme ulan mucait
son numaran bu mu
kap aciklamasina bak
vallaha yalan billaha yalan hissemiz serbest piyasa kurallari geregi yukseliyor
olsun buda yeter
Bu şirketin mevcut beklentileri bile kağıdın enaz 3_5 lira olmasını gerektirir ki gerçekleşen bir projesi olsa kimbilir kağıdı nerelere taşır. Yeterki fırsat verseler. Ytd.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet haberi değiştirmiş beyefendi. Tweet attım bakalım lütfedecek mi ? Bu haberden dolayı uğrayabileceğim zarardan mesulsun dedim haklıyım da ? Habercilik ciddi iştir oyun değildir ya yaptığın haberin arkasında duracaksın ya değiştirmeyeceksin. Onlarca hissede büyük hareketler olunca laf yok ihlasın bir tavanı batıyor insanlara. Batsın inşallah daha da çok batacaktır inşallah bi yerlerine.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Rahim Ak denen gazeteci bu kez de olayı twiterdaki Hasan Meşe ve takipçilerine yıkmış ki bir twitter yazarı ile ihlas gibi yılların ceremesini çekmiş ve lot sayısı milyonlarca olan hisse seansın ortasında tavan olup tavandan gelenleri alıp seans sonuna kadar tavan gitmez. Kaldı ki ihlastaki hareket perşembe günü seans kapanışında başladı yani bu kişiden önce.
Al/ sat yatırım tavsiyesi değildir .
Aynen kapanış seansındaki kapanış ile bir şeyler farklı gibi durdu. Sonrasında Cuma günkü açılış klasik mantık dışındaydı. İnşallah hayırlı ve güzel gelişmeler ile bu tahtada yıllarını vermiş insanların bir nebze olsun yüzleri güler. Rahim Ak eğer haber yapacaksa önce silmeyeceği değiştirmeyeceği haberi yapacak. Cidden iyi niyetliyse sanal alemde Twitterde, Facebook ve telegramda pazarlama yapanları tek tek listelesin yazsın. Yoksa yıllardır insanları mağdur eden ve bir nebze olsun yüzlerde tebessüme yeni başlatan ihlas grubu yatırımcılarını üzecek şekilde baştan savma haber yapmasın. Varsa bilgi ve belgesi SPK ya başvursun amenna.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Emtia, döviz, gayrimenkul, gıda, taşıt, taş, toprak, hava su prim yapacak ihlasa gelince neler oluyor...
Bu sirketin maddi, mali duran varlıkları yerinde mi saysın...
Bu durumu hus da takdir eder ki beklentimi daha da yükselltim. Ytd.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.