Kap belki 5 defa okudum haklısınız bedelsiz veriyor ama neden bu güzel haber fiyatlanmadı? Böyle bir haber geleceği önceden fiyatlaması gerekirdi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kap belki 5 defa okudum haklısınız bedelsiz veriyor ama neden bu güzel haber fiyatlanmadı? Böyle bir haber geleceği önceden fiyatlaması gerekirdi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimrilikleri bu seferlik bedelsiz yapıldı diye görmezden gelinebilir gibi :) ama mühim olan bu sermaye ile ne yapılacak:)
Gerçek mi bu hocam, bir yanlışlık olmasın, hem temettü hem de bu büyüklükte bir bedelsiz var, çok güzel haber.
Şahsen daha önce de geçmiş yıl karlarını bir şekide kullanılması gerektiğini dile getirmiştim ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası.
Hayırlı olsun.
Ortaklar bence bir garip açıklama bu, önce bölünüp akabinde mi verecek temettüyü, yoksa tam tersi mi olacak, ben anlamadım!
Temettü 29.05 kapanışta elinde hisse bulunanların hesabına 31.05 te nakit olarak yatacak.
Bedelsiz Genel Kurulda onaylandıktan sonra spk ya başvurulacak spk nın onayı da 1 ay bazen 3 ay sonra gelebiliyor bedelsiz yoğunluğu var daha da uzun sürebilir. Spk onayından kısa bir süre bedelsiz gerçekleşecek. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulen bari sembolikte olsa tavan açıp biraz kalsaydın...Üç beş güne getir artık şu maliyete be.Ondan sonra al bedelsizni de temettünü de ne yaparsan yap.