ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
1 sa
*Arjantin Ekonomi Bakanı: Arjantin IMF ile 44,5 milyar dolarlık stand-by anlaşması yaptı.
Printable View
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
1 sa
*Arjantin Ekonomi Bakanı: Arjantin IMF ile 44,5 milyar dolarlık stand-by anlaşması yaptı.
SON DAKİKA Önümüzdeki hafta ortasında benzin ve motorine 75-80 kuruş aralığında zam gelmesi bekleniyor (Sektör kaynakları).
Zelenskiy:
"Batı'da Ukrayna'da yarın savaş olacağı izlenimi veriliyor ancak bu doğru değil."
Batı, Rusya'dan daha tehlikelidir.
İnsanların belediye başkanının nerede olduğunu bilmeye hakları var.Alıntı:
Ekrem İmamoğlu, MOBESE görüntülerinin hukuka aykırı şekilde kullanılması ile ilgili Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu.
İmamoğlu, İngiliz Büyükelçiyle ne konuştuğunu açıklasın.
https://www.gazeteduvar.com.tr/istan...-haber-1551091
Böyle bir şey olmaz abi... 13 defa götürecek ve 13. defa da reddedilecek.Alıntı:
İstanbul'a 5 bin taksi teklifi 12. kez reddedildi
İBB yönetiminin İstanbul'a 5 bin yeni taksi teklifi 12'inci kez oya sunuldu, 12. kez reddedildi.
ABD, Ukrayna ve Rusya arasındaki krizi görüşmek üzere Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyini (BMGK) toplantıya çağırdı.
Alıntı:
Lagrima Bundeskatze Stiftung
@lagrimacanta
Bi tane tv açık, bir saattir bana “kıloçdaroğluna haksızlık yapıldı” diye bir şey anlatıyor. Lan ben kendi hakkımı aramaktan acizim, kulıçdaroğlundan bana ne.
Alıntı:
@lagrimacanta
·
37d
@lagrimacanta
adlı kişiye yanıt olarak
15 dakikadır da “doğalgaz yüzünden organize sanayiler zorda’ diyor. Organize sanayiciler de il başkanımızın yanında kamu ihalesi kovalıyor o arada. Bana ne sanayiden, gebersinler umurumda olmaz.
Alıntı:
@lagrimacanta
·
36d
İnşallah suyunu da keserler sanayi bölgelerinin.
:))))))))))))))) Twitter alemi büle abi...Tweetler akar duru...Hiç durmazlar...Alıntı:
zekaleddin
@mustafa62749113
·
42d
@lagrimacanta
adlı kişiye yanıt olarak
Aynen , kılışdar sıkışsa ona el uzatacak yüzlerce zengin arkadaşı var. Ben açlıktan ölsem beni gören akrabalarım yolunu değiştirir.
Abi bu elemtrik kesintisi olmasa belki ehracat rekoru kırılmıştı. Yine de ehrecat 250 milyar duların üzerine çıkmış olabilir.Alıntı:
Ali Ekber Yıldırım
@tarimyazari
·
18d
Traktörde üretim ve ihracat rekoru
- Türkiye, 2021 yılında 72 bin 655 adet traktör üretimi ile rekor kırdı
- İhracatta ise 18 bin 430 adet ile rekor satış gerçekleşti.