Mal falan toplıcakları yok,sizlerede çok defa yazdım hatta burdan dahi yazdım,yukarı çekerken satılan malın falzası şuan ellerinde ,
Yine açıklayım yukarı sürülürken satılan malın fazlasını aldılar,
Yada şöyle açıklayım,sattıkları malı zaten topladılar,hatta fazlasını topladılar,
Belli aralıklarla tarihler verdim hatta hem sizee özelden hemde burda paylaştım,
Sn laguna herdefasındı grafik grafik diyorsunuzda,yanlış anlamayın lütfen,eleştiri getircem size,hisse düşerken bayadır grafik paylaşıyorsunuz,2.4 lar olmadı,2.2 ler olmadı,2.1 lar olmadı,1.95 ler olmadı,her degasında grafik olması gerekir derken grafiğin hiçbir dediği olmuyor,şimdi nereye düşecek bilinmez diyorsunuz sonrada grafikler öncü gösterge diyorsunuz,
Yani misal hisse prime başladı ben demişdim grafik dedi diceksiniz,yada hisse düşmeye devam etti ben demiştim grafik dedi diceksiniz,
E şimdide işin içine takipdeki alacak mevzu girince grafikler boşa düşmüşmü oluyor dicez,
Ne dencen,neye göre ne dencek,o olunca bu boşa çıkıcaz,bu olunca öbürü boşa çıkacakmı dicez,
Birgün geliyor,o bu şu yer değişiyor grafikde,sonraki yine o bu şu yer değişiyor,
Grafiğin zerre birşey dediği yok hele böyle tahtalarda,hiçbir şey demez grafik,hele kontrol tek eldeyse asla birşey demez grafik,sadece oyun aracı olur başkada birşey olmaz.
iPad cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.