satılsa daha iyi ortak bu gereksiz yöneticilerden kurtulmuş oluruz ama sıfır ihtimal....
Printable View
ben herzaman diyorum osmanlı yıkıldığında cumhuriyet kurulduğunda devletçilik diye bir ilke belirlenmiş....niye belirlenmiş gerekli olduğundan....niye gerekli olmuş çünkü halk fakir para yok mal yok mülk yok devlet ön plana çıkmak zorunda kalmış...halkta para mı var ki fabrika kursun bunu hep devlet yapmış.....sonuçta ülke zenginlenmiş...vatandaşa kalsa bu iş uzayacaktı.....şuan tarımın durumuda öyle.....vatandaşa teşvikler veriliyor tarım problemleri çözülsün diye ama hala gıda fiyatları pahalı hala et fiyatları pahalı....tarımın sorunları çiftçinin sorunları bitmiyor aynı savaştan çıkan halktan medet umar gibiyiz olmuyor....bu durumda devlet kendi üretecek kendi satacak devletçilik ilkesini geri getirecek....gerekirse devletin tarlaları olacak memur çiftçisi olacak memur çobanı olacak vs.bunu devlet eliyle yapacak aracıları emek hırsızlarını ortadan kaldıracak.....
şuan tarım kredi afrikada suriyede bu politikayı kısmen uyguluyor hem oranın halkını zengin ediyor hem aracıları ortadan kaldırıp direk anlaşmalı marketlerle ürünleri satıyor...
Günaydın bol kazançlar arkadaşlar. Bugün dükkanı ben açmış olayım. Küçük adetle aranızdayım bende. Umarım herkes aradığını bulur.
Hayırlısıyla küçük bir miktarla ben de size ortak oldum.
Ben kaçar o zaman
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.