kastım gıda ticareti. orda parayla para kazandırmaz kimse size birde soyulduğunuzla kalırsınız:ok:
Printable View
hadi xau.. kır gönlünün zincirini artık.
Kaşar banka para veren 30 kişiden biri 100 bin verdim 6+4 bin aldım toptan kaşar alıp marketlere satış yapıyordu dedi bu ülkede denizde bunlar gibi kerizde bitmez...[emoji4]
Bu 9 günlük bayram tatili için neler konuşuldu , ne senaryolar yapılmıştı? Piyasamızın dengesini yerle yeksan edeceklerdi. Bayram tatilinden önce 6,01 idi galiba , hafta bitiyor 6,03 lerde. Dün bir ara 6,15 lere yaklaştıydı, o da sönümlendi. 1 haftadır hem de yurt içi piyasalar kapalı iken stabilite hakim idi. Demek ki dış güçlere göre aslında iç dinamikler çok daha etkin miş. Hala dış mihraklar , hainler , bizi izaya getiremezsiniz , bık,bık,bık.
Politikalarda en küçük bir değişiklik yok. Meclis açılmasına da az kaldı. Açılır açılmaz af ile ilgili ülke gene karışacak , şimdiden belli.
Tatil bitiyor. Winter is coming.
EUR/USD Paritesi biraz daha yükselirse yukselişin o zaman devam edecegi muhtemel .
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam aksine, parayla para kazanmak en kolay ve risksiz olanı. Türkiye'den çıkmadan sermaye piyasalarında çok kelepir hisselere, vb alanlara yatırım olabilir. Gıda ticareti diyorsanız zaten tehlikenin dibine kadar gitmeniz, orada bulunmanız gerektiği için can ve mal güvenliğiniz had safhada tehlikeye girer.
Dolar 5 e inse zebil gibi TL den $ a dönecek insan var iken , hele yabancıların asla bu fırsatı kaçırmayacaklarından hareket ile mecburen yükselecek gibi duruyor.
Ne kadar inat ettiklerini biliyoruz , bence asıl inat edilen , yabancıların ucuz kur dan terk etmelerinin önüne set çekmek.