Albayrak döviz hesaplarını hazineye gönderilmesini istemiş tahvil cıkarılcakmıs. Bu konu hakkında tam bir bilgisi olan var mı istege baglımı olacak yoksa el koyma gibi bir durum mu olacak.
Printable View
Albayrak döviz hesaplarını hazineye gönderilmesini istemiş tahvil cıkarılcakmıs. Bu konu hakkında tam bir bilgisi olan var mı istege baglımı olacak yoksa el koyma gibi bir durum mu olacak.
CEM TOKER
@tokcem
Gördüğünüz gibi kimse devlete gidip ''benden borç al, faiz öde'' diye yalvarmaz...
Devlet çıkar ''bana borç verin, çarkı döndüremiyorum, yüksek faiz vereceğim'' der...
Onun için geçiniz bu rantiye, faiz lobisi martavallarını....
SİYASET SİMSARLARI, SÖZÜM ONA EKONOMİSTLER, KÖŞE YAZARLARI"
Kur-faiz-enflasyon üçgeni üzerinden ekonomiye pranga vurmak* isteyenleri bir kez daha hüsrana uğrattıklarına dikkati çeken Erdoğan, "Kurdaki* kısa süreli dalgalanmayı dahi hükümeti yıpratmak için fırsat bilen kifayetsiz* muhterislerin heveslerini kursaklarında bıraktık. Birkaç ay öncesine kadar sabah* akşam milletimize karamsarlık pompalayan siyaset simsarları, sözüm ona* ekonomistler, köşe yazarları bugün adeta dillerini yutmuş durumdalar, hiçbirinden* şimdi çıt çıkmıyor." diye konuştu.
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıt çıkmıyor mu çıkamıyor mu ,çıt çıkıyorsa da millete duyurulmasına mani mi olunuyor anlamadık ki.Benim sevdiğim yazarlar tv konuşmacıları falan bir bakıyorum gazetedeyse işten atılıyor,tvdeyse tvlere çıkmaz oluyor.Para dergisinde erkin şahinöz vardı yıllardır dergiyi alır almaz onu okurdum dergiden attılar,allahtan halk tvde ekonomi programına başladı.Kaan sarıaydın ve ercan uysal vardı bloombergte kaçırmazdım ikisi de tv ye çıkarılmıyor artık.Atila yeşilada malum internet sayesinde millete ulaşıyor .Soyadı çapa olan biri vardı ntv de baktım o da tv den atılmış.Emin çölaşan ı fetöcü yaptılar.Hem de suça bak fetöye üye olmadığı halde fetöye yardımcı olacak işler yapmak.Ya bu temmuz darbesi öncesi iktidarın en az yarısına bu suçlama ile dava açılması lazım.Neyse bizde basın özgürlüğü konusu tartışmalı.Allahtan internet var.