Kademeler de çok boşluk var. ****** yine baskı yapıyor. 4.35 olan r ye 4.39 emir girdim almak için vermiyor.
.
Printable View
Kademeler de çok boşluk var. ****** yine baskı yapıyor. 4.35 olan r ye 4.39 emir girdim almak için vermiyor.
.
Gerek ana hissede gerekse Rüçhan kuponu’ndaki satışların patronun bilgisi dışında olmadığı aşikar.. Öyle olsa idi 1-2 günün sonunda yönünü yukarı çevirmiş olurdu.. Satanlar don telaşına düşerdi.. A firması rüçhanları verip satış baskısı yapıyor diye konuşanlar var internet sitelerinde.. A-B-C ...,vs..vs farketmez.. Baskıyı yapan belli.. İlla isim vermeye gerek yok.. Satanın gerçek satıcı Olduğunu düşünmemizi istiyor.. E tabi inanan özellikle yukardan alanlar panik halinde.. Şöyle bi düşünün; bölünmenin arefesinde bu hisse neden bürüte sokuldu!! Ve.. neden ağar topar ertesi gün kağıt bölündü? Soruların cevabını bulan nedenini de bulur..
Saygılarımla, bol kazançlar..
Yazdıklarım tavsiye niteliği içermez, kişisel görüşlerimdir.. ytd
Kent r hareket edınce hadı artık sende cıkıs yap! bak kent tarıman oldu o kadar ceza aldı gıdıyor hadı gulum be go go go go
Deh! Yapalım belki gider 😀
Hadi koçum,
Hadi aslanım
Yürü hadi deh deh yürüü lenn 🐎
Arkadaşlar investing te bir yorum okudum. Bununla ilgili yorumunuz nedir?
"Deniz bankın hissede oranı 92,27 oldu bugün yaklaşık 38 milyon rüçhanı çevirdi 77 milyon hissesi daha oldu toplam 115, 527 milyon lotu oldu. Bunun yonumunu size bırakıyorum."
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizbank ruchanlari ana hisseye cevirdigi icin su an ortakligi artmis gorunuyor. Herkes kullansın oran degisir
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.