Tam zitti yabanci payi en cok dusenler listesinde 30 mart itibariyle.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tam zitti yabanci payi en cok dusenler listesinde 30 mart itibariyle.
Twitira bak hazir liste var.yapistiramadigim icin kopyalayamiyorum.7.80 den 7,12 dusmus ..gecmis haftaliga bakarsan haklisin cikmis.ama sonra satisa gecmisler.demekki 5.30 lardan kar realizasyonu yaptilar.
Sayın yüzdeoncu,
Hisse yükseliş ya da düşüş trendi bağlamında takaslar alış-satışlar değerlendirilirken son dönem hareketleri esas alınır. Sizin söylediğiniz manda değerlendirilecek olsa bistteki tüm hisseler ölmüş eşek muamelesi görürdü. Son dönemde artmıl mı azalmış mı bizi bağlayan budur.
Agalar yabancı satmıs almıs ne fark eder. Daha öncede sattılar aldılar yine aynı yerdeyiz tartısmayın bence bosuna. Benm fikrim hisse canak formasyonuna girdi 1 hafta- 10 gün buralarda oyalanacağıza benzyr 5-10 krs asağı veya yukarı yatayda kalır gibi sonrası allah kerim.. Yatırım tavsiyesi değildir acemiyiz..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O almis bu satmis beni ilgilendirmiyor tek ilgilendigim vakko satilacak beklentisi satilirsa gider satilmazsa sikinti yasatir yazı tura gibi oldu ama böyle ilk önce şu temettuleri alalimda hayırlısı ben bir süre daha tutarım herkes kendi bilir halka açıklik düşük sert hareketler normal kanımca...
temettu odemesi ne zaman ve ne kadar belli mi?
Googla vakko kap yaz bak dostum kimsenin ne dediğine güvenme. Yatrm yapıyorsan borsada azcık arastırmak gerekiyor.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.