bu arada smartiksi kiyasladigimiz link'in piyasa degeri 57 milyon TL pddd'si 3.5 oldu😉
su durumda bir anlami varmi bilmiyorum gerci ama !?????
# yatırım tavsiyesi değildir #
Printable View
bu arada smartiksi kiyasladigimiz link'in piyasa degeri 57 milyon TL pddd'si 3.5 oldu😉
su durumda bir anlami varmi bilmiyorum gerci ama !?????
kesinlikle aynı fikirdeyim bende alıyorum 1.50 mi oldun düş amk. daha fazla alalacagız. ulan 3-5 bin lotu olup ahkam kesenler bı sittirin gidin kagıttan satın amk.ler.galip 1 milyon lot almış 3 ay öncesinde takasta bile yakken malı kaçtan aldı bu fiyattan degildir elbet. dökülün amk.ler. satın maliyetim 2.39 an itibari,yle 1.5 düşeck diyenler ordanda alırız.lan darbede batmadık breksitte batmadık rus uçagı düştü batmadık feto batmadık fed batmadık zarrab batmadık seçim batmadık.1.5 te mi batacagım amk.
👍👏👏 batmaz netice grafikte zikzak yapar. Hisse miktarı korunduğu müddetçe ortaksın ve elbet değerini bulacaktır. Bugün olmazsa yarın. Moral bozmaya ya da bozucuları muhatap almaya hiç gerek yok. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes elindeki hisse için bunun altı olmaz kesinlikle, buradan kesin dönecek falan diye hayal kurar durur. Galip 1 milyon falan almadı. sen hisseyi anlık olarak takip ediyormusun ? Sağdan soldan duydugun yok galip aldı falan diyorsun.
Metro yatırım takasındaki 980 bin lotu canlı olarak kendisi almadı. sagdan soldan alanlar virmanladı metro yatırıma. sonrasında ise citibankin elindeki 2.5 milyon finans yatirim araciligiyla satildi.
bu hisse defter degerinin altında aynı iştiraklere sahip verus ve vertu cok farklı fiyatlarda...
demek oluyor ki bu hissenin bir alıcısı yok. 5 liradan 2 liraya dusmus.. 1.50 oldugunda al biraz daha bakalım. hisse sahipleri dogru soyluyorsun hiç bir zaman batmaz. nasıl olsa sen piyasadaki tüm hisseleri alsan bile yönetimde söz sahibi asla olamazsın. dolayısı ile borsadaki hic bir sirket batmaz bizim gibi kücük yatırımcıları sövüşler anca.
ayrca kagıtda gunluk 5-10 bin lot gercek alıcı satıcı dısındaki tum işlemler karsılıklı.
Patron da para yok ve hisse sattı gelen parayı borçlara halka arz maliyetlerine verdi sonuçta kafein ve diğer yazılım sirketi yüzde yüz büyüdüler halka arz ı geciktirmekte ne kadar haklı olduğunu gösterdiler geçen sene ye göre iki misli para girecek hisseye sattıkları hisseye geri gelirsek geri toplamaları 3 gun sürer amaçları ucuza almak ise bunu beceriyorlar sonuçta verusa holding onda bir fiyatında burdan almaya başlasa 2.70 e kadar 1 tane k.yatirimci kalmaz burada sonuç belli oyun kurucu onlar ve sadeece bize moral bozmamak gerkiyor hisse devirleri 2.50 civarından oldu biz 10-20 zarar ettiysek onlar 300 500 etti burada birbirimizin modelini bozmanın bir önemi yok bu şirket s. ke s.ke halka açılacak başka yolu yok Allah herkeze sabır versin ucuz diye aldıran ve zarara sebep olanların allah b..versin
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alanlar , satanlar, yalanlar, yalanlar😊