O kırmızı yerdekiyle ilgili değildi bu yazdıklarım...O ayrı bir tartışma konusu ama yeri burası değil...
Printable View
O kırmızı yerdekiyle ilgili değildi bu yazdıklarım...O ayrı bir tartışma konusu ama yeri burası değil...
ben sadece bu tahdidi soruyorum ve yeri burası değilse neden burada yazıyorsunuz diye sormamalı mıyız... bir 100 yıl modası gidiyor ve bunun aslı astarı yok (sadece 1 yerde var ve korkarım bu olan yeri de iyi yönetememeye başladık). her yerde sallamasyon tarih ve diplomasi allameleri türedi... neredeyse Devlette bile Lozanın 100 yılı geyiği döndü...
eğer ekonominiz krediye bağlı ise, eğer silah sanayiniz sallamasyon değil ise (bilenler bizim nerede 0 olduğumuzu bilirler ki son günlerde o konuda da meğerse müthiş başarılı imişmişizmişiz) mesela bu konuda savunma sanayimizin dışa bağımlılığı ile ilgili bazı konuları araştırmaya başlasınlar, tamamiyle yerli ve milli olsa belki diyeceğim ama savaşta en önemli gerçek zayıflıklarınızı bilmektir ki biz zayıflıklarımızı güçlerimiz diye abartarak yola çıktığımız için korkarım musula giderken başka yerlerden olacağız...
ortadoğuda hukuk guguk yok diyen liderler alaşağı edilirken ülkelerinde yabancı ırkdan çocuklar milyonlara varmaya başladı... eğer ülkemizde bir şey olacaksa bu oluşa adaleti düzelterek ya da olması gerektiği gibi anlayarak başlamamız gerek... ayrıca borç çevirebilmeniz için uluslararası hukuka da kuvvetle uymanız gerek ki aksi takdirde dolar üzerinden % 7,5 i bile aramaya başalarsınız...
Yani, sizin gibi entelektüel biri bile soyu sopu belli olmayanlarla 12 bin yıllık bu kadim Devleti bir tutuyor...İşte bunu anlamakta güçlük çekiyorum abi...Hadi tarihi okumuyorsunuz anladık, bari şu yakın geçmişte yaşananları idrak edin yahu !...An itibariyle SİHA üreten 4 ülkeden biriyiz ve o SİHA'nın Afrin'de üzerinde geri tepmesiz top monte edilmiş jeepi vurma görüntüleri sosyal medyaya düşer düşmez Zeytin Dalı harekatı bitti...Farkında bile değilsiniz...
Silah sanayiniz sallamasyon değilse...Lafa bak !...Senin yaşın müsait değil böyle şeyleri tartışmaya onu anladık, sen sadece oku buraları abisi...Fazla gözümde büyütmüşüm seni yaw...
Bu eziklik duygusu bu milletin genlerine nasıl girdi iyi araştırmak lazım...Gençliğe Hitabeyi de okumamış bu çocuklar ?!...
Siha da bu sohbetini kurtarmak için varmış hem de üstüne üstlük yetkisiz )..
Kizmaca da kizdırmaca da yok....
Zaten aywaaaaaa 'yı kizdırdık mı kirdık mı yoksa yesil kirmizi recereli ilaclardan dolayı yolları mı şaşırdı. Alzhaymer mi?
Bir de yetkili, yetkisiz abemi kirmayin.
Analez analezdir. Katilin ya da katilmayin....bea.. !
Suud niye pyd'ye destek atiyor? Israile niye yanaşıyor hepsi?
Yetkisiz abem kesin haklı.
Adamlar sebe-i devletlerine sığınıyorlar.....bea..!
Rahmetli Barış Manco'nun 2023 parçasını bir daha dinleyin .