https://halktv.com.tr/ekonomi/akarya...-yolda-959735h
Printable View
sorun gayri müslğmlerde değil ki
bizimkiler akıllarına esene şehitlik mertebesi verirken işlerine gelmeyene şehitlik vermiyorlr
bunu sadece bu forumda yazan dini bütün adamlar yapsa neyse
devlet kurumlarında kafalarına göre şehitlik mertebeleri yumurtlayıp birde şehit maaşı bağlatıyorlar
istemediklerine bağlatmadıkları gibi daha önce bağlanmışıda geri alıyorlar
Kchol sadece son 3 ayda 83 milyar daha borç artmış , nasıl bu hisse hala ralli yapabiliyo, 17 yıllık borsa hayatımda hiç böylesini görmedim...
Başganım o zaman dini değil yönetimi eleştirecek, ayrımcılık yapılıyor diyecek.
Gelip burda ikide bir benim inancımı yerlere atıp paçavra muamelesi yapması etik değil yani
şehitlik konusu herkese göre değişebilir ancak bu tartışılmayacağı anlamına gelmez.
yine mi ? derken söylemek istediğimde bu. bu zamana kadar dine dair neredeyse tüm tartışmaları yabdık burada. şehitlik konusu sizin dininizde değil neredeyse tüm dinlerde var. mesele herkes alanının dışına çıkamıyor dinler buna izin vermiyor. kendi dinin hak dindir diğerleri yalandır ! yani bu alan ve düşünce düzleminden çıkamazsın deyor. ( sakat bi konu :he:)
aslında herkes herşeyi biliyor.. ben bu zamana kadar 2 tene nörünumla anca bu kadar anlatabildim 3 nörünum olaydı. hepinizi atayiz zındık kafir yapardım :kahkah:
:drunk: