Bu arada bu yazı ata yatırım tarafından yazılmıştır.
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu arada bu yazı ata yatırım tarafından yazılmıştır.
Bilanço gelse de bizde yolumuza baksak..ytd
daha önce de yazıdığım gibi teknik olarak artışa devam edebilmesi için 4,26 üzeri kapanışlara ihtiyaç var.. temel olarak değerlendirecek olursak da bilanço açıklanmadı ve fiyatlandırılmadı bile, ne zaman ki %3-4 civarı artış ile kapanırsa bilançonun açıklanması yakındır diye değerlendireceğim, en nihayetinde bilançodan en son ky'nın haberi oluyor.. yaklaşık bir aylık yatay süreç ve hisssede oluşan sıkışma iyi bir artışın habercisi olarak değerlendiriryorum.. tabi ki bunlar umut:)
Merhaba, euro borcu dengeleme borcu ne demek bilmiyorum. Finansal risklerini minumuma düşürmek için hedge etmek veya, döviz borcunu , ihracat ile karşılama oranımıdır acaba.
Şirketin ihracat yapması çok önemli ancak, girdi maliyeleri döviz kuruyla yapılıyorsa koca bir hiçtir. Daha detaylı bilgileri kurban bayramı sonunda paylaşabiliriz.
Umut fakirin ekmeği dir [emoji1]
Döviz borcu dengeleme oranı demem şudur;
Euro borcunu ödeyebilecek euro girişi tutarı ne kadar anlamında sordum ve dün aysun hanımdan cevabı aldım buradada paylaştım...
Ayrıca frankede(beyaz eşya,ankestre v.b)çalışan üst düzey bir arkadaşımla dün bu konuyla ilgili sohbet etme şansım oldu...Kendileri malumunuz yabancı bir şirket mal girdisi euro ve satışları tl üzerinden...euroyu her yıl hedge ettiklerini ve doğtaş gibi büyük bir firmanın da kesinlikle önlem almış olabileceğini söyledi ayrıca buna fazla takılmam gerektiğini de söyledi...asla yatırım tavsiyesi değildir sadece bildiklerimi paylaşıyorum...
korkutma çabaları mı acaba bu hareketler ?? ytd
Korkutmaya falan benzemiyo Adam az lotla yuksegi gosterip birileri devamli Veriyoor