Senin yazından sonra günlerdir laf söyleyen çıkmadı. Doğru söze ne denir.
Printable View
Yaptığınız hiç hoş değil, benim de canım arasıra yazmak istiyor ama arpacı babanın sözünün üstüne söz söylememek icin yazmıyorum. Siz yazdınız keşke yapmasaydınız. Gerçi olsun sizin de sözünüz kıymetli :)
Arpacının son yazdığı mesaj ibretlik benim için benim olan ve çoh iyi hisse diye bağrıma basdığım hisseler de geçen haftalarda öyle bir öptüler ki insanları, ben de nasibimi aldım. Temeli sağlam sandığımız teknoloji hissesi bedelliyle ne yapacağı belirsiz patronu yüzünden patır kütür 1/3 ünü kaybetti, oysa o bedelliyi sarı kız yapıyorum dese 1/3 daha üstüne koyardı. Demekki her temeli sağlam görünenin temeli sağlam değilmiş,... sarı kıza döndüm. Affet sarı kız ben ettim sen etme :)
VErgi dairesi karı gelmiş gayet güzel gözüküyor. konsolide ne kadar farklılaşır bilemem paralel gelse bile gayet güzel bir kar gelir.
Bence 332 zaten elde vardı 433 gelmiş böyle gelirse bence kötü
Hedegeden ciddi kar bekliyordum seneyi 600 le kapatır diyordum böyle gelirse bence pahalı olur hisse
satışlar 16 milyar mı okumuştum akşam gelen kar 1 milyar bile değil umarım gerçek bilançoda ikiye katlar bu durum
Bilançonun çok etkisinin olmayacağı görülüyor, süper bilançolar açıklayanların hali ortada, uçan kaçan yok, batı cephesinde değişen bir şey yok.
Taş devri taş bittiği için bitmedi, Batı'nın çağı'da bir gün bitecektir.
saygılar, YTD
Batılılar kıro mıro ama para onlarda, gelmezlerse yerlilerle bu kadar.
saygılar, YTD