Dibin dibi 5.50 dir bana göre. Ama yukarı potansiyeli çok daha fazladır. Yaz içinde 6.25 ile 6.50 hatta 7 lirayı görmemiz olasıdır.
Printable View
Cebimdeki bozukluklarla bir miktar dolar aldım 5.70 den aslında 5.69 da vardı ama tanımadığım dövizci diye almadım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abd de gün başlasın bakalım ne açıklamalar gelecek.
"Yaptırımlar konusunda Sayın Trump bugün yaptığı açıklamada, bu konuya açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını da kendisinden özellikle dinlemiş olduk."
Bir gazetecinin "Türkiye ile ABD arasında herhangi yaptırım olmayacağını söyleyebilir miyiz?" sorusuna Erdoğan, "Şu anda böyle bir görüntü ortada yok. İki stratejik ortak arasında böyle bir şeyin olması da söz konusu değildir, olamaz diye düşünüyorum."
Yaptırım olamaz diye düşünmemizi istiyor asrın lideri...:)
Pek emin değil gibi hala bana göre...
Yandaş medyada başlıklar hemen hemen aynı...
Trump dedi ki,"Erdoğan'ın suçu yok. Suçlu Obama...Türkiye'ye adil davranılmadı."
Hemen hepsinin yaklaşımı Erdoğan gibi: Bakın hepiniz de duydunuz yaptırım yok dedi...Valla billa bak dedi...
Piyasalar olayı aynen görmeyen bir kaç kişinin elledikleri fili tarif etmeleri gibi algılayacvaktır...
Bacağını tutan farklı, hortumunu tutan farklı...
Bana göre Erdoğan ne kadar güvenilir bir siyasetçi ise Trump da o kadar güvenilir biridir.
Kaldı ki Trump'ın elini kolunu bağlayacak bir çok ABD devlet kurumu vardır.
ABD devlet belleğinde Erdoğan'ın sıfatları ve değerlendirmesi bellidir.
Öyle sabahtan akşama değişmez büyük devletlerde...
Liderler de değiştiremez.
Trump çok uyanık adam.
yine ticaret kafasıyla hareket etti.
1.g20 de gereksiz yere ortalığı karıştırmadı
2.rakibi obama tayfasını suçlama fırsatını kaçırmadı
3.rte nin kandırılmaya müsait olduğunu bildiği için ağzına bir parmak bal çaldı.
bu adam değilmiydi Suriyeden askerlerimizi çekeceğiz diyen.çekmeyi bırak 1500 asker daha gönerecekmiş.
bu adam değilmiydi kuzey kore lideriyle aşk yaşıyoruz diyen...
adam bildiğin afedersiniz şey geçiyor...
Evet resim ekleyemiyorum telefondan şu anda ama makas 2 kuruşken 4 kuruşa çıkmış bu arada
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin açıklama! "Görüşmede Başkan Trump, Türkiye'nin, Rusya'dan alacağı S400 hava savunma sistemiyle ilgili endişelerini dile getirdi"