Patron da buradan mal satmak istemez tabiki ,flap tahtasina bakıp benim ne farkim var diyor dur.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patron da buradan mal satmak istemez tabiki ,flap tahtasina bakıp benim ne farkim var diyor dur.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Santana 14.11.2017 de gelen kap haberlerine bakarsanız hangi patronlar olduğunu görürsünüz. Ben yine de size zahmet olmasın diye yazayım en büyük iki şahıs ortakları olan Önder türkkanı 2.980.000 lot , Haydar İnaç 1.980.000 lot satış yapacaklarını açıklamışlar ikisi 5 milyon lot civarı , Miray inşaat alıcı demişsiniz adamlar 4-5 aydır sürekli hisse satıyorlar tek lot alışları yok kap haberlerini incelerseniz görürsünüz, Arkas alıcı demişsiniz öyle bir tüzel ortak yok zaten şahıs ortak Lusyen Arkası mı kastettiniz acaba onun da bildirilmiş tek lot alışı yok , bunları nerden çıkardınız bilemedim. Ortaklar kendi aralarında hisse alışverişi yapacaklarsa borsa dışında yaparlar zaten kendilerini zarara uğratmadan.
Hisseye yeni mi girdiniz bilmiyorum ama hissede olan bitenden hiç haberiniz yokmuş gibi geldi.
sayın ibacc inşallah bu mübarek CUMA günün de sizin dedikleriniz de haklı çıkarsınız da ben ve zararda olan herkes kar elde ederek çıkarız bu hisseden
Mirayın sahibi de haydar
3 koldan satıyolar aslında
günlük ve aylık takası paylaşabilirmisiniz...
Burası bitmiş artık
Yükseliş yakındır