30/03/2017 tarihinde alınan karar tam da bugün neden servis edilir? Çok ilginç çok!
Printable View
30/03/2017 tarihinde alınan karar tam da bugün neden servis edilir? Çok ilginç çok!
Herkese gecmis olsun falan diyerek mesaj atiyorlar mesaj belli mesaj pis kokulu fillerden ezdim gidin diyolar akillarinca; olm biz burda fil seediyoz :) ( tokatliyoz ) hadi bas seni de...,,,,
once terbiyeni takin. serefsiz de sensin.
soru cok basit birader.
bu kadar onemli bir konu forumda neden konusulmadi. en azindan ben gormedim konusuldugunu.altay tanki bile konusuldu.
kufur edecegine yazdigini goster. de ki ben su tarihte bu konudan bahsetmistim. aha bu da mesajim de. madem ustune alindin.
kime hizmet ediyorsunuz
tavsiye veya yönlendirme değildir. bana güvenme çünkü ben de bilmiyorum
Arkadaşlar burada birbirimizi kırıcı yazışmalar yapmayalım lütfen. Amaç bu hisseye yatırım yapan kişilerin yararına olacak şekilde birbirimizin bilmediği ya da haberi olmadığı gerçek bilgi ya da duyuma dayanan konuları burada paylaşarak "hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olmayacak biçimde" bu hisseye yatırım yapan kişide , yapılan yatırımın akıllı mantıklı bir yatırım olup olmadığı konusunda bir fikir vermesi olmalı.
Ben de 5.04 maliyetle yaklaşık bir aydır bekliyorum. Birkaç defa hiç de kötü olmayan bir kazançla satabilecekken şimdi zarardayım.
Dolayısıyla bu forumdan ve yazılanlardan beklentim kazancı artırıcı ya da zararı azaltıcı yönde bilgi paylaşımıdır.
Teşekkürler...
bir konu forumda konusulmadi diye neredeyse hesap verecez yaa..hey Allahim yaa...
konu diyelim ki eskaza konusuldu..bilmiyorum yazilip yazilmadigini onu da belirteyim ama yazilsa ne olcak..sana falanca sayfaya bak deyip isimiz yoksa forumun eski sayfalarini mi arastiricaz..