Bir de iyi haber en azından 1 yıl bedelliye yakalanma derdi yok :) YTD.
Printable View
Bir de iyi haber en azından 1 yıl bedelliye yakalanma derdi yok :) YTD.
bilançosuna baktım 9 aylıkta 493 trilyon olan satışları 12 aylıkta 545 trilyona çıkmış 3 ayda 40 trilyonlukmu satış yaptı bu piyasada yalancının ta a......bakın arkadaşlar 9 aylıkta cilalı bir bilanço getirdiler amaç şu idi bedelliye katılanları artırmak yeniden değerlemedende bunlar kar yazmaz tamamen algı yalan dolan ve cilalanmış bir 9 aylıkla bastılar bedelliyi millete aşağılık herifler.9 ayla 12 aylık brüt karı hemen hemen aynı yalancını yine ta a<<<<<<<<<<<<<<yım
şimdi bu 12 aylıkla beraber tahminimce 0,7 lerde aylarca nöbet tutturacaklar milleti sonra başlayacaklar toplamaya borsanın net holdingden sonraki en büyük vurgunların biri.
vergi dairesi bilançosuna baktım tabandaki alışlarımı bile sildim
yarın gelecek bilanço da 360 milyon değerleme karı olacak + vergi dairesi ile 700 milyon kar garanti şu an itibariyle
Ayrıca vergi dairesine sunduğu tabloda ki satış rakamları , gerçek bilanço ile farklı ! bunu burda tartıştık.
Bilanço açısından 1 gün kaldı, sakin kalırsak problem olmayacaktır.
Eğer satış rakamları düşündüğümüz gibiyse 800-1 milyar arası kar gelir. Değilse 700 milyon gelir.
Geldiğimiz fiyat konusu ise zaten apayrı bir hikaye !
-----
avantacı hacı "bilançosuna baktım 9 aylıkta 493 trilyon olan satışları 12 aylıkta 545 trilyona çıkmış !! yeniden değerlemedende bunlar kar yazmaz "
sayın hayek
tamam dediklerin doğruda kardeşim 9 aylıktaki ticari karla 12 aylık ticari kar hemen hemen aynı bu bilançoda nasıl değişecek şu piyasada bu inandırıcımı eylül aralık adamlar topraktan bütün dairelerini satmışlar bunların yine ben ta..................yım