Seninle muhatap olmak zulüm.. anlamıyorsun hisse okumayı..sen hariçten gazel oku...kimse duymasın....
Tükürürüm kazancına da parana da niye buraya yazılır yönlendirme yapmak için çok mu meraklısın başkasına kazandırmaya . Kimse meraklı değil gün bitsin yazdıklarımızı insanlar değerlendirir. Vermeyeceğiz nasıl yerine koyuyor. Yha koyamazsa. Akşama koyacak mış. Ihtimalleri konuşuyorsun kendi yazdığını realite görüyorsun buna çakallık derler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
islem hacmine bak ciktigi kademeye.
buyuklerin hisseyi cikarmak gibi bir kaygilarida yok, kendi aralarinda hisseyi yukseltmeden paslasiyorlar sanki al gulum ver gulum.
Ben ne yaptıklarını anlamıyorum dün klimasan 4 milyon lotla tavanı gösterdi ve dolaşımda 39 milyon lotu var safkar 1 milyon işlem hacmi oldu hala birşey yok al gülüm ver gülüm amaç işlem hacmi olsun süründürmeye devam yatırım tavsiyesi değildir....
kuruldan once hisse tanzim ve tasnifi sanki.ben yoruldum sen al devam et ama sakin yukselmesin 6 ay sonra tekrar isteyecegim der gibi.
Benim umudum yok sinekten yağ çıkarıyorlar 3-5 kuruşa tamah ediyor büyükler bunu 15 gündür yapıyorlar sabah 3-5 kademe şişirip veriyorlar yeni gelenin eline bugün de bunu yapıyorlar yatırım tavsiyesi değildir....