Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Buradakiler elittir, Reha GAYA karpuz seçer gibi secti her birini!:oleyo: Haftalık iltifatımızı da aldık geri kalan günlerde zılgıt yemeye devam :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Haftalık iltifatımızı da aldık geri kalan günlerde zılgıt yemeye devam :kahkah: Rahat olun, 1 ay buraya ugramam...
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Ben Ceceli'yi kastediyorum, o sizin Mustafa beyle aranızdaki sorun [emoji23] Ben unneme basayim da, siz anlatin ona sorunu!:yes:
:notr: :notr: :notr:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :notr: :notr: :notr: Heee de gec, her seyi anlamaniz sart degil...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Rahat olun, 1 ay buraya ugramam... Diger başlıklarda ki fırçalar ne olacak ? :kahkah: :kahkah: Alışkanlık yaptı rakıya dayanırız ama sizin fırçalar olmadan asla :bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Diger başlıklarda ki fırçalar ne olacak ? :kahkah: :kahkah: Alışkanlık yaptı rakıya dayanırız ama sizin fırçalar olmadan asla :bravo: Valla kafa atikken, iftar oncesi foruma girersem, isimiz zor!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla kafa atikken, iftar oncesi foruma girersem, isimiz zor! Önlem almak lazım diyeceğim ama iftarda 8 ‘de olacak , saat 3-4’e kadar idare ederiz de sonrasını düşünemiyorum :he: