Çöp hisse, soyguncu ve operasyon çekenlerin oyun alanı. Sakın sakın bulaşmayın yeni girecek olanlar...
Ben 6 ay bekledim 20 bin zarar ile zor kurtardim kendimi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Çöp hisse, soyguncu ve operasyon çekenlerin oyun alanı. Sakın sakın bulaşmayın yeni girecek olanlar...
Ben 6 ay bekledim 20 bin zarar ile zor kurtardim kendimi...
Allah belasını versin böyle beş para etmez hissenin . Bitirdin bizi bitirdin.
Yemin ederim çıldıracağım . Şöyle bir günde eksi yaktı Allah'ın belası
Çok geçmiş olsun hocam maalesef yasal olarak insanların cebindeki paranın çalındığı ve mağdur edildiği bir oyunun içerisindesin...
Buraya gelip hisseyi içe öve millete umut pompalayıp hisseleri kilitlediler...2 sene önce çöp toplayıp kenara koyup bugün satsaydınız daha karlı olur du...
6 ay paramı gasp ettiler 20 bin zararla çıktım ama kaçan firsatalari enflasyonu hesplamiyorum bile...
Ne bir açıklama var, ne bir beklenti... Faaliyet raporu bakkal faaliyet raporundan hallice...
İnşallah yakanizi kurtarirsiniz.
10 lira altında kapattı vedalaşma vaktim geldi . Bu hisseye hiçbir irade dayanamazz ytd
Günlük fonet yorumumuzu yapalım...
Operasyon çocukları borsa rallisine katılmayarak, ele vermek için fırsat kollamaya devam ediyor.
Yatırımcı ilişkileri ölü essek taklidine devam.
Yeni mağdurları engellemek için hatırlayalım hisse de neler oldu?
- Ak yatırım model portoye ekledi 20 TL fiyat verdi
- Hisse 15 üstüne çıkınca, patron toplu hisse sattı.
- Ak yatırım model portfoyfen çıkarttı (satış operasyonu bitti çünkü [emoji6] )
- Şirket sermaye tavanı 400 milyona arttırıldı, hissiyata göre bedelli ayak sesleri duyulmaya başlandı.
- Her ihale haberini hisse çakmak için kullandılar
- Ak yatırım 20 TL fiyat önerisini yenileyerek satışlarına devam etti
- Hisse 9.3 leri gördü ve borsanin aksine 2 senede negatif ralli yapmış oldu.
Temettü yok!
Yatırım yok!
Yatırımcı ile iletişim yok!
Haber, proje veya beklenti yok!
Anca hayaller ve umutlar var! Paranız enflasyon karşısında erirken, sizin paranız ile zengin olan operasyon çocukları var.
Ya fiyatı iyiymiş düşmüş artar geri kalmış falan diye dusunuyorsan bir daha düşün arkadaş yakma geleceğini, al bir araba koy kenara daha karlı! Plastik çöp topla kenara köy daha çok getiri alırsın!
Hisse iki sene sonra artar gider ben onu bilemem bu güne bakıyorum yorumumu buna göre yapıyorum.
Bu gibi şirketlerin yeri borsa değil bunların amacı maalesef borsa ile bağdaşmıyor...
Bu hisseyi satıp kurtulmak en iyi kararlarımdan biri olmuş... Hem parama hem sağlığıma yazık oluyordu...
Hadi bir senelik performansı geçiyorum şu son 3 güne bile ayak uydurmamasi nasıl bir dolap olduğunu ortaya döküyor...
Zararda olduğu için satıp kurtulamayanlara Allah kolaylık versin gerçekten...
Ytd.
Teknoloji endeksinin haftalık en kötü performansını gösteren hissesi acaba hangisi[emoji849]