Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Eşşek kafam 6.08'den aldım... Selamlar. Purple da tam 6.08 den girdi Yalvardim girme diye dinlemedi...
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 5.7387.. sabah 10 da 5.66.. eşşek kafam 6.20 den satmadim Sizlik bir durum yok ustad Yenge sattirmadi 😅😅😅
Alıntı: Originally Posted by Webster Purple da tam 6.08 den girdi Yalvardim girme diye dinlemedi... Onunki 6.12 sanırım. Ben ondan sonra girdim. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Onunki 6.12 sanırım. Ben ondan sonra girdim. Selamlar. Ustad 78 de bende var. Sikinti yok. Bu hafta 92 bekliyorum...syg
Sn.webster Küçükken çikolata renkliydim şimdi sarışın oldum diyorsunuz ya böyle birşeymi oldu? https://galeri.uludagsozluk.com/23/sari-zenci_40523.jpg
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad 78 de bende var. Sikinti yok. Bu hafta 92 bekliyorum...syg Hayırlısı. Çok stres yaptı. Bir daha stoploss koyacağım. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by Webster Trigilseridim yukseliyor bira icince. Fiski dokunmuyor. Vucuda faydaliymis Trigliserid biranin yaninda yediklerinden dolayi artar
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad 78 de bende var. Sikinti yok. Bu hafta 92 bekliyorum...syg Seneye 8.00 olacaksa alacağım