Hiç sorma...An itibariyle TURGG'in imarı bile çıkmamış tarlası bizden daha fazla piyasa değerine sahip. Resmen rezillik !
Printable View
saho yanlış hesaplıyorsun öyle dediğin gbi bişey olması imkansız sen farklı yerleri topluyorsun o yuzden doğru rakam çıkmıyor
TAM EMIN OLAMADIGIM ICIN SILDIM AMA Faaliyet Karı Veya Zararı241.496.205,29 TL DEN Olağan Kar Veya Zarar331.430.495,07 NASIL ULASMIS . RAKAMALRI TOPLUYORUM O RAKAM CIKMIYOR. BEN YANILIYOR OLABILIRIM DIYE SIMDIM AMA SANKI HATALI GIBI. UMARIM BEN YANLIS HESAPLIYORUMDUR
Tekrar elle topladım doğruymuş. Hata yok
Şimdi ben hisse sahibi yada spek olsam gelecek bilançoyu bildiğim için kapanışa yakın bi tavan patlatır, gece bilançoyu açıklar yarın yine başlangıçta bi yukarı daha sürer sonra yine kilitleme yapardım. ( Tabi ki aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş benim gibi :) ) Sanırım yeteri kadar ky bağladı zaten p....ler...:vk:
Ben borsda göstere göstere para kazandırın hıcbır kağıt görmedım. burda oyle bır algı yaratıl dı kı sankı bılanco gelınce tavan tavan gelecek. öyle ıse ben yarın kapanış da yuklu mıktar alayım nasıl olsa ertesı gun tavandan satarım.. bu kadar kolay degıl bu işler. bırakın; guzellemelrı ve algıyı.. itiraz edın, şirkete baskı yapın ve kasada para varken bu bedellı neden yaptın dıye detalı bılgı sıteyın. bılanco felan hıkaye..bılanco yayınlandıgında bu hısse tavan yapsın. bakın buraya yazıyorum ben herkesten ozur dıleyıp, bu forumda bır dahada asla yazmayacagım..
Bofa 14 milyon net alışta 2 gündür,en kötüsü bu hissede.Azıcık kafasını kaldıracak olsa basar bunlar yarın diğer gün ytd