Vadeli 30 1200 sonrası tırmanışına benzer hareket edecekse benim gördüğüm 1800 lü seviyeler palayı kesmeyebilir.
Printable View
Vadeli 30 1200 sonrası tırmanışına benzer hareket edecekse benim gördüğüm 1800 lü seviyeler palayı kesmeyebilir.
arkadaşlar ne içiyorsanız bize de söyleyin, biz de içelim şundan.
2071-2000 falan bunlar boş işler.
pala idman yaptırıyor 1650 üstüne attığından beri.
salıyor topluyor. klasik ayı avlama tekniği, şöyle ki:
senin elinde short var misal, alıştırıyor seni aşağıdan kapat, yukarıdan aç tekrar. 1-2 oh be diyorsun.
beklenen gün geldiğinde, öyle bir veriyor ki aşağıya, sen orada long bile açmış buluyorsun kendini.
gezi olaylarında bir kere yedik numarasını, şu mart düşüşünde, ocakta başladık inatlaşmaya kaç gün sürdü ama sonunda mamayı yedik.
şu çokomelli gitti gideli 50bin puan yukarı sürdü adi herif lakin yolun sonu geldi.
satış tuşuna basmaya başladıklarında çok yazık olur.
neyse herkes bildiğini yapacak nasılsa.
Söylem ve eylem butunlugu yok yazilarinizda.
Fakat hedeflerinde ve pozisyonlarinda net olan bir insana alayci bir uslupla sistemini gozden gecir deme hakkini kendinizde gorebiliyorsunuz.
Siz icinizde istediginiz celiskiyi yasayabilirsiniz hakkiniz ama bana bir daha bu sekilde bir yorumda bulunmayin.
Bu forumda kesinlikle bir üslup sorunu ve paylasimda bulunan insanlara hadsizce davranislar var. Ve bunu hemen herkes yapiyor. Sogudum diyebilirim..
Saygilar ve bol kazanclar herkese..
1720 ye satis emrimi yazdim. 1620 ise kar al hedefim.
Pozisyonum ve hedefim. Gayet net. Kimseye satasma yok. Kimseyi kucumse yok. Sadece kazanmak istiyorum. Bu kadar.
zayıf açtı vadeli.. normalde 1725+ başlayıp topuklamalıydı
hayırlısı
Biden beni yenin törenine çağırmadı. Çok üzgünüm.